FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Revelion Viena

Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif: 545 euro/persoana

Program

Ziua 1. 29.12.2021. Bucuresti - Viena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 05:45 pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Viena. Decolare din Bucuresti la ora 07:45 si aterizare la ora locala 08:30 in Viena. Transfer in centrul orasului pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu autocar sig hid local. Aici vom putea admira celebrul ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul si Primaria. Vom trece apoi in orasul modern al orasului, unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele de la Hudertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare in Viena la hotel Austria Trend Hotel Bonsei 4* sau similar.

Ziua 2. 30.12.2021. Viena: Schonbrunn - Catedrala Sfantul Stefan - Hofburg

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie sau optional excursie cu vizita la Palatul Schonbrunn. Palatul este una dintre principalele atractii ale Vienei, fiind folosit in trecut drept palat de vara pentru imparatul Austriei. Fatada palatului este vopsita cu celebrul galben de Schonbrunn. Palatul a fost construit in timpul Mariei Theresa, singura femeie din dinastia Habsburg incoronata imparateasa a Austriei. Vom vizita palatul cu cele 40 de camere unde vom vedea cum au trait aici ultimii imparati ai Austriei. Tot aici se gaseste si sala oglinzilor cunoscuta pentru balurile si intalnirile importante care au avut loc aici. Dupa amiaza vom face o plimbare impreuna cu insotitorul de grup prin centrul Vienei, in care vom vizita Catedrala Sfantul Stefan, unul dintre cele mai vechi edificii gotice din Austria. Constructia catedralei a inceput in secolul al XII-lea. Vom continua spre Piata Eroilor, un loc impregnate de istorie, unde vom admira cea mai buna perspective a Hofburgului. Acesta a fost locuit de familia imperial pana in 1918, initial a fost o cetata medievala si a fost transformata ulterior intr-un splendid palat baroc. In prezent acesta este sediul prezidential. Cazare in Viena la hotel Austria Trend Hotel Bonsei 4* sau similar.

Ziua 3. 31.12.2021. Viena - Mayerling - Heilgenkreuz - Viena

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala, de o jumatate de zi, la Mayerling si Heilgenkreuz. Aici vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Mayerling a fost un faimos pavilion de vanatoare unde printul Rudolf, in 1889 a fost gasit mort. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Vom continuea cu manastirea Heilgenkreuz, o manastire cistericana, intemeiata in anul 1133 de catre imparatul Leopold al III-lea al Austriei. Pe trasul de intoarcere vom trece pe langa castelul familiei Liechtenstein. Timp liber la dispozitie. Seara puteti participa la cina festvia de Revelion la un restaurant local. LA MULTI ANI 2021! Cazare in Viena la hotel Austria Trend Hotel Bonsei 4* sau similar.

Ziua 4. 01.01.2022. Viena: Ring Strasse - Prater

Mic dejun. Va propunem sa inceptei anul cu o frumoasa plimbare pe Ringul Vienez, unul dintre cele mai impresionante bulevarde din lume si locul unde se gasesc principlalele obiective ale capitalei. Dupa-amiaza va recomandam o vizita la vestitul parc Prater. Acesta a devenit unul dintre primele parcuri din lume, incepand cu anul 1403 si a fost unul dintre primele parcuri de distractie din Europa. Vom vizita aici Targul de Iarna si ne vom putea bucura de atractiile specifice acestei perioade.

Ziua 5. 02.01.2022. Viena - Bucuresti

Mic dejun. Vom elibera camerele la ora 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau pentru a vizita palatul Hofburg. La ora 15:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare la zborul companiei Tarom spre Bucuresti. Decolare la ora 17:50 si sosire in Bucuresti la ora 20:20.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grup de 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 38 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 545 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 190 euro.

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Tarom;
• Taxele de aeroport si de catering (pot suferi modificari).
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Viena;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport cu autocar;
• Tur panoramic cu autocar si ghid local in Viena (3 ore);
• Croaziera pe Sena;
• Insotitor de grup roman;

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se incheie la inscriere;
• Cina festiva de Revelion (detaiile legate de locatie si pretul cinei vor fi furnizate cu 30 zile inainte de plecare)
• Excursii optionale;
• Intrarile la obiectivele tristice;
• Bauturile racoritoare si alcoolice la mesele incluse in program;
• Bacsisuri pentru ghizii locali si soferi - se achita la ghid, la sosire;
• Taxa de oras pentru Viena - se achita la receptia hotelului.

Orar de zbor

• Bucuresti - Viena: 07:45 - 08:30 (durata: 1h 45min)
• Viena - Bucuresti: 17:50 - 20:20(durata: 1h 30 min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Tarom

Excursii optionale

Vizita la Palatul Schonbrunn
55 euro/pers
Palatul Schonbrunn este una dintre principalele atractii ale Vienei, fiind folosit in trecut drept palat de vara pentru imparatul Austriei. Fatada palatului este vopsita cu celebrul galben de Schonbrunn. Palatul a fost construit in timpul Mariei Theresa, singura femeie din dinastia Habsburg incoronata imparateasa a Austriei. Vom vizita palatul cu cele 40 de camere unde vom vedea cum au trait aici ultimii imparati ai Austriei. De asemenea palatul este cunoscut si pentru gradinile vaste ale sale, care cuprind, un labirnit, o gradina zoological, o gradina botanica si monumentul Gloriette construit in urma Bataliei de la Viena dintre Habsburgi si Otomani.
Pretul include: transport autocar, insotitor de grup roman, intrari la obiectivele turistice.
Include transport cu autocarul dus-intors, turul palatului Schonbrunn cu insotitorul de grup roman, ghid local autorizat si biletul de intrare la palatul Schonbrunn.
Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
65 euro/pers
Pretul include transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.

Rezerva acum!