FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Safari in Kenya si Sejur in Mombasa 2021

Itinerariu: Nairobi - Masai Mara - Nakuru - Amboseli - Mombasa
Date plecare: 03.09.2021
Circuit cu avionul, 13 zile
Tarif: 3599 euro/persoana(taxe aeroport incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Nairobi via Doha

Ora 16:40 - intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Nairobi de la ora 18:40, cu escala la Doha. Decolare din Doha la ora 01:45.

Ziua 2. Nairobi

Sosire in Nairobi la 07:10. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel, ne vom odihni cateva ore la hotelul din Nairobi.
Programul turistic incepe cu vizitarea orasului, Nairobi, unde facem un tur de oras, incluzand Muzeul Karen Blixen si Giraffe Centre. BONUS, cina la un Carnivore Restaurant. Cazare in Nairobi.

Ziua 3. Nairobi - Rezervatia Naturala Masai Mara

Dupa micul dejun vom fi preluati de ghidul local si vom porni catre Rezervatia Masai Mara, cu o scurta oprire la Rift Valley. Masai Mara este o prelungire a rezervatiei nationale Serengeti din Tanzania. Aici veti avea posibilitatea sa vedeti toate cele 5 animale denumite The Big Five. Situata la granita dintre Kenya si Tanzania si este considerata una dintre cele mai bogate rezervatii in numarul de feline si de animale.
Dupa pranz, pornim cu masina de safari prin rezervatia Masai Mara. Aici, daca suntem norocosi vom putea vedea toate cele 5 animale denumite The Big Five. Tehnic, Masai Mara este o prelungire a rezervatiei nationale Serengeti din Tanzania si reprezinta doar 4% din intregul ecosistem Serengeti-Masai Mara, insa campiile verzi traversate de mici rauri ofera una dintre cele mai bune experiente de safari din lume. Seara, intoarcere la lodge si cina inclusa. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 4. Rezervatia Naturala Masai Mara

Mic dejun. Dedicam o zi intreaga pentru exploararea rezervatiei. Vom fi preluati cu masina de safari si vom porni in cautarea turmelor de antilope Gnu care vin din Serengeti in Masai Mara. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 5. Rezervatia Naturala Masai Mara

Mic dejun. Vom pleca spre Sarova Mara Game Camp, o tabara de corturi de safari unde vom petrece ultima noapte de safari. Intre sesiunile de safari, optional, puteti vizita un sat de Masai, in mijlocul savanei africane. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 6. Lacul si Parcul National Nakuru

Mic dejun. Plecam catre Nakuru, parc faimos pentru numeroasele pasari flamingo care „coloreaza” lacul in roz. Dupa amiaza, continuam safari catre Parcul National - Lacul Nakuru, unde, printre altele, vom putea vedea rinocerul alb si leopardul, animale pe cale de disparitie - vom vedea o mare populatie de pasari flamingo alaturi de un mare numar de rinoceri si girafe, parcul fiind cel mai mare sanctuar de rinoceri din Kenya, dar si pentru girafele Rotchschild. Pe malul lacului se pot vedea hipopotami, crocodili si peste 450 de specii de pasari in ambientul lor natural. Spectacolul oferit de pasarile flamingo pe lacul Nakuru reprezinta unul dintre cele mai impresionante peisaje pe care natura il poate oferi omului. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 7. Parcul National Nakuru - Parcul National Amboseli

Mic dejun. Dimineata pornim catre Amboseli, parc situat la poalele muntelui Kilimanjaro. Drumul spre Amboseli va trece de-a lungul Rift Valley. Vom traversa campiile Athi pentru a ajunge la Namanaga, aflat la granita cu Tanzania. Ajunsi in Parcul Amboseli, vom face o scurta sesiune de safari. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 8. Parcul National Amboseli

Mic dejun. Imbarcare in in jeep-uri de safari pentru a observa trezirea la viata a naturii in Parcul Amboseli, renumit mai ales pentru populatia de elefanti, hippopotami, rinoceri negri, bivoli, girafe, zebre, gazele si celebrele feline africane. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Zilele: 9 - 12. Parcul National Amboseli - Mombasa

Mic dejun. Transfer catre Mombasa. Vei petrece zile relaxante pe plajele din Mombasa, iti poti organiza timpul asa cum doresti. Plajele cu nisip alb si fin din aceasta zona sunt, fara indoiala, printre cele mai fumoase ale Africii, iar tarmurile sunt protejate de minunate recife de corali. Gama larga de hoteluri luxoase construite in stil propriu, alaturi de peisajele incantatoare vor fi un mediu prielnic pentru o vacanta de vis. Cazare in Mombasa. Regim mese - All Inclusive.

Ziua 13. Mombasa - Nairobi - Bucuresti via Doha

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Decolare in cursul noptii la ora 01:30, escala la Doha, sosim in Doha la ora 06:50, decolam la ora 08:30 si sosi la Bucuresti la ora 13:30.

Hoteluri

Nairobi: Delta Hotel, University Way, Nairobi - 6622-00300 sau similar;
Masai Mara: Mara Serena Lodge, C14, Keekorok, Maasai Mara National Reserve, sau similar;
Lacul Nakuru: Sarova Lion Hill Lodge, Lake Nakuru National Park, sau similar;
Amboseli: Amboseli Serena Lodge, Amboseli National Park, sau similar;
Mombasa: Mombasa Neptune Hotel Palm Beach Boutique Resort & Spa 4*, Malindi Road 1, Bamburi Beach, Mombasa, Kenya;

Informatii utile

• Grup minim 16 persoane.
• Documente necesare calatoriei:
- Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu cel putin o foaie libera.
- Carnetul galben pentru vaccinul de febra galbena.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
03.09.2021 3599 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 499 euro;
Copil sub 12 ani: 2299 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilete de avion pe ruta: Bucuresti - Nairobi - Bucuresti via Doha, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Qatar Airways;
• Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• Servicii la sol ce includ:
- Program safari conform itinerariu, cu ghid/sofer vorbitor de limba engleza;
- Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz si jeep pentru safari;
- Bilete de intrare la obiectivele turistice si taxele de intrare in rezervatii;
• 1 de cazare cu mic dejun in zona Nairobi la hotel de 3*;
• 3 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Masai Mara in lodge de 3*/4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun, pranz si cina in Nakuru in lodge de 3*/ 4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Amboseli in lodge de 3*/ 4*;
• 4 nopti de cazare cu mic dejun in Mombasa la hotel de 4* cu All Inclusive;
• Ghizi locali;
• BONUS TESTAREA PCR, Kenya impune, prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 96 de ore inainte de sosirea in Kenya;
• Asistenta turistica in limba romana la formarea grupului minim.

Nu sunt incluse

• Taxa de viza Kenya: 50 usd/persoana (se obtine pe aeroport);
• Excursiile optionale;
• Vaccinurile si medicamentele recomandate pentru vizita in Kenya;
• Bauturile in timpul meselor;
• Alte servicii neincluse in program.

Orar de zbor

• Bucuresti- Doha: 18:40 - 23:10 / Doha - Nairobi: 01:45 - 07:10
• Nairobi - Doha: 01:40 - 06:50 / Doha- Bucuresti: 08:30 - 13:30

Galerie foto

Rezerva acum!