Circuite avion
Shop and Fun in Israel 2019

Itinerariu: Tel Aviv - Haifa - Ierusalim
Date plecare: 24.11.2019
Circuit cu avionul, 4 zile
   4.13 / 5 din 8 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 399 Euro euro/persoana

Program

Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv

Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul spre Tel Aviv. Sosire pe aeroportul Ben Gurion. Intalnire cu ghidul local. Tur panoramic in Tel Aviv si vizita in Orasul Vechi Jaffa, unde vom gasi multe boutique-uri si retaurante moderne incadrate inca de influentele arabe. Transfer si cazare hotel zona Tel Aviv.

Ziua 2: Tel Aviv - Haifa

Mic Dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul maritim Haifa, al treilea oras ca marime din Israel. Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 3: Tel Aviv - Ierusalim

Mic dejun.Timp liber pentru plaja si relaxare sau excursie optionala in orasul simbol Ierusalim. Incepem cu vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica. Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului. Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust. Cazare in zona Tel Aviv.

Ziua 4: Tel -Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de checkin. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr
•o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
•Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Tarife

Data plecare Tarif
24.11.2019 399 Euro

Suplimente, reduceri

Camera single: 559 euro;
Copil sub 12 ani: 349 euro cazat in camera cu 2 adulti fara pat suplimentar.
Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Tel Aviv la hotel de 3*/4*
• categoria locala;
• Tur panoramic al orasului Tel Aviv & Jaffa;
• Transport cu autocar clasificat conform itinerariu;
• Ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport si taxa de serviciu - 130 euro/persoana;
• Excursiile optionale;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Asigurarea storno si medicala;
• Tips in valoare de 3 euro/persoana/zi (se achita obligatoriu la ghidul local).

Orar de zbor

Bucuresti OTP 10:50 - Tel Aviv TLV 13:25
Tel Aviv TLV 11:10 - Bucuresti OTP 13:55
*Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data calatoriei.

Excursii optionale

Excursie Haifa
40 euro/persoana
Vom vizita Templul si Gradinile terasate Bahai, Gradina zoologica, construita pe muntele Camel, cu vedere la Marea Mediterana, Muzeul de Arta cu o colectie de 7000 de exponate din arta moderna si cea antica. Vom face o vizita in centrul vechi al orasului, unde vom avea timp liber pentru shopping si plimbare pe renumita strada Ben-Gurion.
Excursie Ierusalim
70 euro/persoana
Vizita in Orasul Vechi unde vom vedea Templul Muntelui, reprezentativ pentru Ierusalim, atat pentru componenta religioasa, cat si pentru cea istorica. Vizita la Cetatea lui David, un important sit arheologic din epoca bronzului, locul in care Regele David a scris istoria poporului israelian; Turnul lui David cu Muzeul de Istorie, unde exponatele ilustreaza 4000 de ani de istorie a Ierusalimului. Urmeaza o plimbare relaxanta pe celebra strada Ben Yehuna, plina de cafenele si magazine cu suveniruri si Piata Mahne Yehuda, in care ne putem bucura de shopping. Continuam cu vizita la Muzeul Israel, un muzeu de clasa mondiala si Yad Vashem, memorial dedicat celor 6 milioane de evrei pieriti in Holocaust.

Rezerva acum!