×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuite SUA si Canada 2022

Date plecare: 22.06.2022, 20.09.2022
Circuit cu avionul, 14 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif de la 2489 Euro

Program

Ziua 1: Sosire in New York

Veti ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastra va va intampina la sosire si va va conduce la hotel, pentru intalnirea de “Bun venit”. Se innopteaza in zona orasului New York ( New Jersey).

Ziua 2: New York City. Excursie optionala + Ascensiune in observatorul Empire State Building

Dupa micul dejun veti participa la un tur al orasului New York din centru pana in suburbii (va veti opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertatii, veti vedea si Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). Dupa amiaza va puteti bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul si veti putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Optional va invitam sa urcati pana la etajul 86 al cladirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara tarziu autocarul va va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare in in zona orasului New York ( New Jersey).

Ziua 3: New York-Newport-Boston

Mic-dejun. Vom strabate statele regiunii New England, indreptandu-ne catre Boston, oras cunoscut pentru bogata sa istorie legata de Revolutia Americana. Spre pranz va veti opri in orasul Newport din Rhode Island, un frumos oras cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joaca“ al celor bogati si locul de nastere al Cupei Americii. Veti merge in continuare catre Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard si veti trece pe langa unele puncte de atractie ale orasului Boston, iar seara veti avea timp liber in oras pentru cina. Se innopteaza in zona Boston-ului.

Ziua 4: Montreal

Mic-dejun. Apoi va veti indrepta spre Montreal, calatorind prin statele New Hampshire si Vermont catre granita cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii. Se innopteaza in zona Montreal.

Ziua 5: Montreal-Quebec-Cabana sucre

Mic-dejun. Astazi veti vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Canada si veti face un tur al orasului Montreal. Dupa amiaza se merge catre Quebec, iar cina o veti lua la “Cabane a sucre”. Cazare in zona orasului Quebec.

Ziua 6: Timp liber. Optional: Quebec Whale Whatching Cruise

Mic-dejun. Zi libera sau optional veti putea participa la o croaziera unde veti avea ocazia sa priviti de aproape balenele, aceste creaturi magnifice. Se innopteaza in zona Quebec.

Ziua 7: Quebec-Ottawa-Gananoque

Mic-dejun.Tur de oras Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piata, Curtea Suprema. Veti merge apoi catre Gananoque -1000 de insule, unde se va si innopta.

Ziua 8: 1000 de insule-Toronto Optional: Croaziera la 1.000 de insule

Mic-dejun. Timp liber la raul St Loren sau optional excursie cu barca pe raul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veti merge in continuare cu autocarul catre Toronto si veti face cunostinta cu orasul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Optional puteti participa la excursia CN Tower.Cazare in zona Toronto.

Ziua 9: Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Optional croaziera + cina cascada Niagara

Mic-dejun. Se viziteaza orasul Niagara on the Lake, urmand apoi transferul catre superba Cascada Niagara. Dupa pranz veti participa, optional, la o croaziera de neuitat cu vaporasul turistic pe Niagara. Apoi va veti caza si va veti pregati pentru o cina in Turnul Skylon, de unde veti putea admira intreaga cascada. Se innopteaza in zona cascadei Niagara.

Ziua 10: Niagara Falls-Amish Country-Lancaster

Dupa micul dejun va invitam sa treceti granita cu SUA si sa vizitati statul New York . Ne vom opri apoi in zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuita de comunitatea de Amish.Vizitati Muzeul si Casa Amish si veti servi cina intr-un restaurant al comunitatii amish. Se innopteaza in zona Lancanster.

Ziua 11: Amish Country -Washington, DC

Mic-dejun. Astazi va veti deplasa catre Gettysburg cu vizitarea acestuia. Dupa aceea, va veti indrepta catre Washington DC. Veti vizita Georgetown, apoi veti avea timp liber. Se innopteaza in zona Washington DC.

Ziua 12: Washington DC

Mic-dejun. Dimineata veti merge intr-un tur de 4 ore al orasului cu opriri la Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa aceea veti avea timp liber sa vizitati pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi si Muzeul Air & Space. Se innopteaza in zona Washington DC.

Ziua 13: Washington, DC - Philadelphia - New York City

Mic-dejun. Astazi veti face o vizita in centrul orasului Philadelphia, cu o scurta plimbare la punctele de atractie turistica. In continuare veti pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se innopteaza in zona orasului New York ( New Jersey).

Ziua 14: Plecarea spre casa

Mic-dejun. In functie de ora zborului autocarul va va duce la aeroport si veti porni in drumul spre casa.

Hoteluri

New York/New Jersey - Howard Johnson Cli5on;
Washington DC - Metro Point Hotel New Carrollton;
Hudson Valley - Quality Inn & Suites Fishkill;
Boston - Days Hotel Methuen;
Montreal - Quality Inn Eat Anjou;
Quebec - Quality Suites Quebec;
Gananoque - Howard Johnson Gananoque;
Toronto - Comfort Inn Toronto Airport North;
Niagara Falls - Travelodge Falls View.

Informatii utile

• Grup minim: 10 persoane.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in Turcia in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868 & http://www.mae.ro/travel-conditions/3678#850
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.
• Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data Intoarcerii si obtinerea vizei Nonimigrant visa in prealabil!
• Informatii obtinere viza SUA - documente necesare si pasi de urmat:
• Informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) puteti gasi aici: https://ro.usembassy.gov/;
• Completarea formularului online In limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/;
• Fotografie In format electronic realizata In ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia Intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB;
• Plata taxei de viza In valoare de 160 Usd (echivalentul In lei) se poate achita la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face In baza unui formular pe care Il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii);
• Programarea interviului la ambasada;
• Turistii vor aplica pentru viza pe cont propriu.

Tarife

Data plecare Tarif
22.06.2022 2489 Euro
20.09.2022 2589 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 799 Euro

Servicii incluse

• Zbor dus-intors Bucuresti- New York -Bucuresti;
• Un bagaj de cala si un bagaj de mana;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Ghid vorbitor de limba romana;
• Cazare 13 nopti la hoteluri de 3* si 4*;
• Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet;
• O cina in Quebec (Cabana a Sucre) si o cina cu specific in Amish Country;
• Excursii conform program;
• Taxe de aeroport: 590 Euro/persoana.

Nu sunt incluse

• Asigurare storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Pachet excursii optionale: 259 Euro/persoana (optional) Include: Croaziera Horn Blower la Niagara; Cina la Skylon Tower; Bilet intrare Empire State building; Croaziera Whale Watching din Quebec; Croaziera 1000 de Insule; CN Tower.
• Excursii optionale (tarifeinformative, pot fi achizitionate doar de la fata locului):
• Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 149 Euro/persoana.
• Tips: 3 Usd/zi/persoana pentru sofer si 2 Usd/zi/persoana pentru ghid (se achita la fata locului).

Rezerva acum!