Circuite avion
Circuit SUA, Coasta de Est - Canada 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - New York - Boston - Montreal - Quebec - Gananoque - Toronto - Niagara - Lancanster - Washington - New York - Bucuresti
Date plecare: 27.05.2020, 18.06.2020, 22.09.2020
Circuit cu avionul, 14 zile
   5 / 5 din 2 voturi | Acorda o nota
Tarif 1799 euro/persoana + 590 euro taxele de aeroport si servicii
LOCURI EPUIZATE PENTRU PLECAREA DIN 27.05.2020

Program

Ziua 1: Bucuresti - New York

Intalnire cu reprezentantul agentiei in Aeroportul Otopeni, la biroul de check in pentru destinatia New York. Decolare spre New York. Intalnire cu ghidul si transfer la hotel.Cazare in zona New York - New Jersey.

Ziua 2: New York

Mic Dejun. Tur panoramic al orasului New York, unde vom vizita Battery Park (de unde vom putea vedea Statuia Libertatii), Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Times Square. Dupa amiaza avem timp liber si va puteti plimba pe 5th Avenue si prin Central Park sau puteti alege excursia optionala la etajul 86 al Empire State Building, de unde se poate vedea panorama spectaculoasa a Manhattan-ului. Seara vom vizita Times Square pentru a admira spectacolul de lumini al reclamelor. Cazare in zona New York - New Jersey.

Ziua 3: New York - Newport - Boston

Mic dejun. Transfer la Boston prin statele regiunii New England. La pranz ne vom opri in orasul Newport din Rhode Island, locul de nastere al Cupei Americii de iahting. Traseul va continua spre Cambridge unde vom vizita Universitatea Harvard. In Boston, vom face o plimbare prin centrul unde veti parcurge o partea a Liberty Trail. Spre seara o sa avem timp liber in zona Quincy Market. Cazare in zona Boston.

Ziua 4: Boston - White Mountain National Forest - Montreal

Mic dejun. Tur pietonal prin Boston. Vom calatori spre Montreal cu o oprire pentru a admira panorama muntilor Appalachi din White Mountain National Forest. Cazare in zona Montreal.

Ziua 5: Montreal - Quebec City

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Montreal. Dupa amiaza transfer catre Quebec City, in drum oprindu-ne la “Cabane a sucre” unde vom servi cina. Cazare in zona Quebec City.

Ziua 6: Quebec Whale Watching Cruise

Mic dejun. Zi libera sau puteti opta pentru croaziera optionala in care vom putea privi de aproape balenele. Cazare in zona Quebec City.

Ziua 7: Quebec City - Ottawa - Gananoque

Mic dejun. Plecam spre Ottawa, unde o sa facem un tur prin centrul orasului. Aici putem vedea cladirea Parlamentului, Curtea Suprema, piata si canalul. Ne continuam traseul spre Gananoque, unde vom vedea cele 1000 de insule. Cazare in zona Gananoque.

Ziua 8: Gananoque - Toronto

Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru croaziera optionala in jurul celor 1000 de insule. Dupa amiaza vom continua traseul spre Toronto. Cazare in zona Toronto.

Ziua 9: Toronto - Niagara

Mic dejun. Transfer spre Niagara. Vom vizita orasul Niagara on the Lake. Dupa pranz puteti opta pentru o croaziera pe vaporasul turistic pe raul Niagara. Optional puteti opta pentru o cina in Turnul Skylon de unde puteti admira intreaga cascada. Cazare in zona Niagara.

Ziua 10: Niagara - Lancaster

Mic dejun. Transfer spre Lancaster, unde vom vizita comunitatea Amish (muzeul si casa Amish) din Pennsylvania. Vom servi cina la un restaurant specific comunitatii. Cazare in Lancaster.

Ziua 11: Lancaster - Washington D.C.

Mic dejun. Vom face un scurt tur al parcului tematic Hershley’s Chocolate Country, unde se gaseste una din cele mai bune ciocolate americane. Ne continuam traseul spre Gettysburg, locul unde a avut loc cea mai importanta batalie din timpul Razboiului Civil American. Ne vom continua traseul spre Washington D.C., unde seara vom face un tur in care putem vedea Casa Alba, Capitolul si celealte memoriale faimoase. Cazare in zona Washington D.C.

Ziua 12: Washington D.C.

Mic dejun. Dimineata vom face un tur al orasului in care vom vizita Casa Alba, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. Dupa amiaza avem timp liber pentru a vizita unul din Muzeele Smithsonian. Cazare in zona Washington D.C.

Ziua 13: Washington D.C. - Philadelphia - New York City

Mic dejun. Plecam spre New York City, cu oprire in orasul Philadelphia. Aici vom vizita principlalele obiective turistice precum Liberty Bell si Independence Hall. Seara puteti opta pentru o excursie optionala cu elicopterul deasupra Manhattan-ului (se achita la fata locului) sau puteti merge la cumparaturi in The Mills Jersey Gardens. Cazare in zona New York - New Jersey.

Ziua 14: New York City - Bucuresti

Mic dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transportat spre aeroport de unde veti pleca pe drumul spre casa.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii. Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in America.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
27.05.2020 1799 Euro LOCURI EPUIZATE
18.06.2020 1859 Euro
22.09.2020 1799 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 779 euro/persoana

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - New York - Bucuresti , ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• 3 nopti cazare cu mic dejun in zona New York - New Jersey la hotel de 3* - 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Boston la hotel de 3*- 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Montreal la hotel de 3*- 4*;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Quebec City la hotel de 3*- 4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in Toronto la hotel de 3* - 4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in Niagara la hotel de 3*- 4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in Lancaster la hotel de 3* - 4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Washington D.C. la hotel de 3* - 4*;
• Cina la Cabana a Sucre din Quebec;
• Cina specifica in Amish Country;
• Transferuri cu autocarul/microbuz conform programului;
• Ghid vorbitor de limba romana pe tot pacursul excursiei.
*Hotelurile sunt apreciate la echivalentul lor European

Nu sunt incluse

• Taxa de aeroport si servicii 590 euro/persoana (se achita obligatoriu la inscriere)
• Asigurare medicala si de bagaje;
• Taxa de viza - 160 USD se achita la orice sucursala Banca Transilvania;
• Excursiile optionale - 249 euro/persoana;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Asigurare completa de calatorie.

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Rezerva acum!