INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit SUA - Coasta de Est si Cascada Niagara 2020

Itinerariu: Bucuresti - Niagara - Washington D.C. - Charleston - Sanannah - Miami - Bahamas - Bucuresti
Date plecare: 20.10.2020
Circuit cu avionul, 11 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 2499 Euro

Program

Ziua 1: Bucuresti - New York via Istanbul

Ora 08:00 Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 10:00 pentru zborul Companiei Turkish Airlines cu destinatia New York, vom avea zbor cu escala la Istanbul, sosire la ora 11:25 si decolare la ora 13:30. Ora 17:25 sosire in New York , intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in New York.

Ziua 2: New York

Mic dejun. Tur panoramic de oras de ½ zi in New York, ghidad, in care vom descoperi principalele atractii: Times Square, Catedrala Sfantul Patrick, Grand Central Station - cea mai mare gara din lume, Wall Street din Manhattan, un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu feribotul la Staten Islands, Brooklyn (pentru a admira orasul de pe malul celalalt al East River), Soho - cartierul boem, Greenwich Village cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Cazare in New York.

Ziua 3: New York - Niagara

Mic dejun. Transfer la Niagara - situata intre statele New York si Ontario, Cascada Niagara este unul din cele mai spectaculoase miracole naturale ale continentului nord-american. Cascada se afla pe raul Niagara, care curge intre Statele Unite si Canada de la Lacul Erie pana in Lacul Ontario. Sosire si transfer la hotel in Niagara.

Ziua 4: Niagara

Mic dejun. Astazi vom face o incursiune inedita, pentru a descoperi una dintre minunile lumii - Cascada Niagara. Cele trei cascade care delimiteaza granita internationala dintre SUA si Canada, au primit un nume colectiv de Cascada Niagara. Doua dintre cascade se afla in partea americana, American Falls si Bridal Veil Falls, in timp ce a treia, Horseshoe Falls este situata in partea canadiana. Anual, 12 milioane de turisti sunt atrasi de frumusetea maiestuoasa a acestei minuni a naturii. Ne imbarcam pe o croaziera in care descoperim ca zgomotul, ceata si cei 155 de milioane de litri de apa eliberati de la o inaltime de 54 de metri, creeaza un spectacol memorabil. Cazare in Niagara.

Ziua 5: Niagara - Washington D.C.

Mic dejun. Transfer la Washington D.C., unul din cele mai surprinzatoare orase din tara. Aici s-a scris istoria si s-au luat cele mai importante decizii. Este locul in care au trait si au murit presedinti si reprezinta casa spirituala a tuturor americanilor. Fiecare turist care are posibilitatea de a ajunge in Statele Unite ale Americii, trebuie sa viziteze acest oras. Cazare in zona Washington D.C.

Ziua 6: Washington D.C.

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea orasului pe jos, impreuna cu ghidul roman. Puteti vizita monumentele si muzeele National Mall, precum si teatrele, pietele si gradinile splendide ale Districtului. Fara indoiala, cel mai important centru cultural al orasului este Smithsonian Institution si asta deoarece acesta nu gazduieste un singur muzeu, ci este un complex muzeal: Muzeul National Aerospatial, Muzeul National al Amerindienilor, Muzeul National de Istorie Naturala. Cazare in zona Washington D.C.

Ziua 7: Washington D.C. - Charleston

Mic dejun. Transfer la Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul serii si ne vom caza.

Ziua 8: Charleston - Savannah

Mic dejun. Vizita pietonala in Charleston. O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Transfer la Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel, dar, in special, pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens - Thomas sau Vila Hamilton - Turner, in Piata Lafayette. Cazare in Savannah.

Ziua 9: Savannah - Miami

Mic dejun. Transfer la Miami. Orasul ofera multiple atractii pentru toata lumea: viata de noapte in South Beach, districtul Art Deco, agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana, somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables. Cazare in Miami.

Ziua 10: Miami - Bahamas

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau excursie optionala de 1 zi in Bahamas. Dimineata vom pleca catre portul din Miami, unde ne asteapta feribotul pentru o croaziera de o zi pana in Bahamas. Drumul pana pe insula Grand Bahama dureaza aproximativ 2h 30min si ofera diverse activitati la bordul navei. Odata ajunsi pe insula, veti avea la dispozitie aproximativ 3 ore sa descoperiti insula sau sa va bucurati de plaja si soare. Intoarcere in Miami si cazare.

Ziua 11: Miami - Bucuresti via Istanbul

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Turkish Airlines cu decolare la ora 22:15. Sosire la Istanbul la ora 17:15 si decolare spre Bucuresti la ora 19:35. Aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 19:55.

Hoteluri

• New York: Red Lion Inn & Suites Brooklyn 2*, 279 Butler St, Brooklyn, NY 11217, Statele Unite ale Americii sau similar
• Niagara: Travelodge Niagara Falls 2* , 9401 Niagara Falls Boulevard, Niagara Falls, NY 14304, sau similar
• Washington D.C : Holiday Inn Express Hotel & Suites Woodbridge 3*, 14030 Telegraph Road - 22192 - Woodbridge, Downtown, Washington D.C. - DC sau similar
• Charleston: Holiday Inn Express Charleston Dwtn Ashley River 3*, 250 Spring Street - 29403 - Charleston, Historical, Charleston - SC sau similar
• Savannah: Baymont Inn & Suites Savannah Midtown 3*, 2 Lee Boulevard - 31405 - Savannah, Midtown, Savannah - GA
• Miami: The Hall South Beach 3*, Collins Ave 1500 - 33139 - Miami Beach, Miami Beach, Miami Area - FL sau similar

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Viza turistica se obtine inainte de calatorie.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
20.10.2020 2499 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 399 euro ; Loc in camera tripla: 2499 euro ; Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 1999 euro
*Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment!

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - New York - Miami - Bucuresti , ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Turkish Airlines;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona New York la hotel de 2*-3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Niagara la hotel de 2*-3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Wahington DC la hotel de 2*-3*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in Charleston la hotel de 2*-3*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in Savanah la hotel de 2*-3*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Miami la hotel de 2*-3*;
• Transferuri cu autocarul/mizcrobuz si/sau tren conform programului;
• Asistenta turistica in limba romana pe tot pacursul excursiei.

Nu sunt incluse

• Servicii la sol - 465 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: transferuri cu autocarul/mizcrobuz si/sau tren conform programului; tururile si excursiile conform programului;
• Taxa de viza - 160 USD se achita la orice sucursala a BRD;
• Excursiile optionale;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Asigurarea medicala si storno.

Orar de zbor

• Bucuresti- Istanbul: 10:00 - 11:25 / Istanbul - New York: 13:30 - 17:25
• Miami - Istanbul: 22:15 - 17:15(a doua zi) / Istanbul - Bucuresti: 19:35 - 19:55
• Orarul de zbor se poate modifica pana la data calatoriei.

Compania

Turkish Airlines

Excursii optionale

Tur de noapte al orasului New York
65 euro/persoana - minim 25 platitori.
Bahamas
290 euro/persoana
Include: transport, taxe de intrare, asistenta turistica in limba romana.

Rezerva acum!