Circuite avion
Circuit SUA - Coasta de Vest 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Los Angeles - Laughlin - Flagstaff - Kanab - Las Vegas - Bakersfield - Modesto - San Francisco - Santa Maria - Los Angeles - Bucuresti
Date plecare: 21.10.2020
Circuit cu avionul, 13 zile
   5 / 5 din 3 voturi | Acorda o nota
Tarif redus 1699 euro/persoana + 590 euro serviciile la sol

Program

1: Bucuresti - Los Angeles,

Intalnire cu ghidul pe aeroportul Otopeni. Imbarcare pentru zborul cu escala spre Los Angeles. La sosire ne va astepta autocarul care ne va transfera la hotel. Cazare in zona Los Angeles.

2: Los Angels - Laughlin

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur al orasului Los Angeles, in care vom vizita cartierul Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, China Theater, Rodeo Drive si centrul orasului. Dupa amiaza ne continuam traseul spre Laughlin, denumit si micul Las Vegas. Oprire la faimoasa cafenea Bagdad. Cazare in zona Laughlin.

3: Laughlin - Marele Canion - Flagstaff

Mic dejun. Plecare catre Marele Canion prin Kingman si Seligman, unde a fost pastrat aspectul vechiului drum route 66. Dupa amiaza vom ajunge la Marele Canion, sapat de fluviul Colorado. Aici vom face mai multe opriri pentru poze, una dintre ele fiind si in dreptul Desertului Pictat. Cazare in zona Flagstaff.

4: Falgstaff - Monument Valley - Lake Powell - Kanab sau Page

Mic dejun. Plecare catre Monument Valley, unde vom vedea stancile spectaculoase ce se ridica deasupra platoului. Continuam catre lacul Powell. Optional: puteti efectua un zbor deasupra lacului Powell. In continuare vom opri la barajul marelui canion Glen, al doilea cel mai inalt din America. De aici veti putea admira privelistile uimitoare ale lacului Powell, prin contrastul dintre apa albastra si peretii rosii ai canionului. Cazare in zona Kanab - Page.

5: Kanab - Canionul Bryce - Las Vegas

Mic dejun. Vom pleca spre canionul Bryce, un amfiteatru natural de 24 km, unde vom putea vedea multitudinea de turnuri de gresie si varfuri multicolore. Dupa amiaza vom continua catre Las Vegas. Optional: Las Vegas by night. Cazare in zona Las Vegas.

6: Las Vegas - Valley of Fire - Las Vegas

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala in Valley of Fire. Cazare in zona Las Vegas.

7: Las Vegas - Death Valley - Bakersfield

Mic dejun. Transfer spre Bakersfield prin Death Valley, locul unde se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din America de Nord si unde se gasesc “rocile miscatoare”. Vom face un popas la Ferma Furnance Creek. Cazare in zona Bakersfield.

8: Bakersfield - Parcul National Seqoia - Modesto sau Merced

Mic dejun. In traseul spre Modesto - Meced cu oprire in Parcul National Seqoia unde vom vedea cei mai inalti si mari copaci din lume. Cazare in zona Modesto - Merced.

9: Modesto - San Francisco

Mic dejun. Transfer spre San Francisco. Tur panoramic al orasului in care vom vizita centrul, Union Square, Chinatown, dealurile Nob si Rusesc, parcul si podul Golden Gate si Fisherman’s Warf. Spre seara putem dispune de timp liber sau putem opta pentru excursia cu feribotul spre vestita inchisoare Alcatraz si turul de noapte al orasului. Cazare in zona San Francisco.

10: San Francisco - Carmel-by-the-Sea - Lampoc sau Santa Maria

Mic dejun. Vom calatori pe coasta Oceanului Pacific spre Santa Maria si vom trece prin peninsula Monterrey, cunoscuta pentru casele de vacanta si plajele de lux. In drum vom vizita orasul Carmel-by-the-Sea, cunoscut pentru arhitectura ciudata a caselor. Cazare in zona Lampoc - Santa Maria.

11: Lompoc - Santa Barbara - Malibu Beach - Los Angeles

Mic dejun. Transfer spre Santa Barbara, unde vom vizita vestitele plaje cu nisip alb si orasul la umbra palmierilor. Timp liber. Dupa amiaza continuam traseul spre Los Angeles trecand prin Malibu Beach. Cazare in zona Los Angeles.

12: Los Angeles

Mic dejun. In aceasta zi aveti timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o excursie la plajele Marina del Rey, Venice Beach si Santa Monica. Cazare in zona Los Angeles.

13: Los Angeles - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer catre aeroportul LAX de unde va pleca zborul cu escala catre Bucuresti.

Informatii utile

Grup minim 25 persoane.
Oferta turistica este parte integranta din contract.
Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii. Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in America.
Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check
in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr
o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2
6 euro/persoana/noapte).
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).

Tarife

Data plecare Tarif
21.10.2020 1699 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 599 euro/persoana

Servicii incluse

• Bilete de avion cu escala Bucuresti - Los Angeles - Bucuresti , ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Los Angeles la hotel de 3* - 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Laughlin la hotel de 3*- 4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Flagstaff la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Kanab - Page la hotel de 3*-4*;
•- 2 nopti de cazare cu mic dejun in zona Las Vegas la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Bakersfield la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Merced - Modesto la hotel de 3*-4*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona San Francisco la hotel de 3*-4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in in zona Lampoc - Santa Maria la hotel de 3*-4*;
• Transferuri cu autocarul/microbuz conform programului;
• Ghid vorbitor de limba romana pe tot pacursul excursiei.

Nu sunt incluse

• Taxa de aeroport si servicii 590 euro/persoana (se achita obligatoriu la inscriere)
• Asigurare medicala si de bagaje
• Taxa de viza - 160 USD se achita la orice sucursala Banca Transilvania;
• Pachet excursii optionale - 229 euro/persoana;
• Zbor cu avionul deasupra lacului Powell: 179 euro/persoana;
• Safari in Monument Valley - 59 euro/persoana
• Biletele de intrare la obiectivele turistice;
• Asigurare storno

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Excursii optionale

Pachet excursii optionale
229 euro/persoana
Include: Turul orasului Las Vegas pe timpul noptii 3h; Excursie la Valley of Fire jumatate de zi; Excursie cu feribotul la Alcatraz 2.5h; Turul orasului San Francisco pe timpul noptii 3h; Excursie Marina del Rey, Venice Beach si Santa Monica 1 zi.

Rezerva acum!