INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit SUA - Coasta de Vest 2022

Itinerariu: Bucuresti - Los Angeles - Laughlin - Flagstaff - Kanab - Las Vegas - Bakersfield - Modesto - San Francisco - Santa Maria - Los Angeles - Bucuresti
Date plecare: 16.03.2022, 05.10.2022
Circuit cu avionul, 13 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 2389 euro/persoana (taxele de aeroport incluse)

Program

Ziua 1: Sosire In Los Angeles

Intalnire cu ghidul la aeroportul Bucuresti-Otopeni si zbor cu escala spre Los Angeles. Dupa parcurgerea formalitatilor de control pasapoarte si a celor vamale, autocarul va va astepta la iesirea din aeroportul LAX. Cazare In zona Los Angeles.

Ziua 2: Los Angeles - Laughlin

In prima jumatate a zilei vom face un tur al orasului Los Angeles: Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, China Teather, Rodeo Drive, centrul orasului. Apoi vom traversa desertul catre orasul Laughlin. Oprire la faimoasa cafenea Bagdad Cafe. Apoi vom opri In Laughlin (numit si micul Las Vegas). Cazare in zona Laughlin.

Ziua 3: Laughlin - Marele Canion - Flagstaff

Mic dejun si plecare catre Marele Canion via Kingman. Apoi vom continua catre Seligman, care pastreaza inca farmecul desuet al vechiului drum Route 66 (prima autostrada a S.U.A). Dupa amiaza veti descoperi monumentalul Mare Canion, cu cateva opriri pentru fotografii la Raul Colorado si Desertul Pictat. Cazare in zona Flagstaff.

Ziua 4: Flagstaff - Monument Valley - Lake Powell Kanab sau Page

Mic dejun si plecare catre Monument Valley. Oprire la Centrul Vizitatorilor de unde puteti admira privelistile magnifice ale Mittens & Merric Butte. Continuam catre lacul Powell. Optional: puteti efectua un zbor deasupra lacului Powell. Oprire la barajul marelui canion Glen, al doilea cel mai inalt din America. De aici veti putea admira privelistile uimitoare ale lacului Powell, contrastul dintre apa albastra cristalina si peretii rosii ai canionului creand un peisaj feeric. Cazare in zona Kanab sau Page.

Ziua 5: Kanab - Canionul Bryce- Las Vegas

Mic dejun. Sosire In Utah, statul mormonilor. Vizita la canionul Bryce, un amfiteatru natural de 24 km, unde multitudinea de turnuri de gresie si varfuri multicolore va va uimi. Dupa amiaza vom continua catre Las Vegas. Optional: Las Vegas by night. Cazare in zona Las Vegas.

Ziua 6: Las Vegas - Valley of Fire - Las Vegas

Micul dejun. Zi libera pentru a va putea bucura de multitudinea de atractii pe care Las Vegas o ofera. Pe langa sesiunile de shopping, cazinourile pline de viata sau spectacolele de calibrul celor de pe Broadway, va putei plimba, pur si simplu pe faimoasele bulevarde din centrul orasului si sa va bucurati de privelistile uimitoare pe care le ofera sau sa vizitati magazinele. Sau puteti, de asemenea, sa participati la o excursie optionala la Valley of Fire.

Ziua 7: Las Vegas - Death Valley - Bakerseld

Mic dejun. Astazi vom descoperi faimoasa "Vale a Mortii", cu peisajele sale dezolante, dar grandioase. Popas la Ferma Furnance Creek. Cazare in zona Bakerseld.

Ziua 8: Bakersfield - Sequoia and Kings Modesto sau Merced

Mic dejun. Vizitam Parcul National Sequoia, unul dintre cele mai frumoase din California. Dupa amiaza continuam calatoria catre Modesto sau Merced, unde ne vom caza.

Ziua 9: Modesto - San Francisco

Mic dejun. Continuare catre San Francisco. Turul orasului - centru, Union Square, China town, dealul Nob si dealul Rusesc, parcul Golden Gate, Podul Golden Gate, Fisherman’s Wharf. Apoi timp liber dupa amiaza si seara. Optional: 1.Excursie cu feribotul catre Alcatraz, 2.Tur de noapte al orasului San Francisco. Cazare In zona San Francisco.

Ziua 10: San Francisco - Coasta Pacificului Lompoc sau Santa Maria

Mic dejun. Peninsula Monterrey, cunoscuta pentru casele si plajele sale minunate. In Monterrey veti vizita Fisherman’s Wharf si renumitul Cannery Row. Apoi vom vizita fermecatorul oras Carmel-by-the-Sea, cunoscut pentru casele sale ciudate, galeriile de arta de lux si magazinele sale unice. Dupa amiaza continuam spre Lompoc/Santa Maria.

Ziua 11: Lompoc - Santa Barbara - Malibu Beach Los Angeles

Mic dejun. Plecare spre Santa Barbara, orasul cu strazi umbrite de palmieri si cu nefarsite plaje cu nisip alb. Timp liber pentru vizitare. Dupa amiaza continuam spre Los Angeles via Malibu Beach. Cazare In zona Los Angeles.

Ziua 12: Los Angeles

Mic dejun. In aceasta zi, timp liber pentru descoperirea orasului Los Angeles. Optional, excursie la San Diego.

Ziua 13: Los Angeles - Plecare

Program liber. Apoi transfer catre aeroportul LAX pentru zborul de Intoarcere acasa.

Hoteluri

Los Angeles - Hotel Saddleback sau similar;
Laughlin - Tropicana Hotel & Casino sau similar;
Flagstaff - Hotel Days Inn Route 66 sau similar;
Kanab - Hotel Parry Lodge sau similar;
Las Vegas - Hotel Circus Circus sau similar;
Bakersfield - Hotel Super 8 sau similar;
Modesto - Hotel Days Inn sau similar;
San Francisco/Oakland - Hotel Days Inn Oakland sau similar;
Santa Maria - Hotel Travelodge sau similar.

Informatii utile

• Grup minim: 10 persoane.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 60 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in Turcia in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions/3749#868
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.
• Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data Intoarcerii si obtinerea vizei SUA In prealabil!
• Informatii obtinere viza SUA - documente necesare si pasi de urmat:
• Informatii generale despre obtinerea vizei (Nonimigrant visa) puteti gasi aici: https://ro.usembassy.gov/;
• Completarea formularului online In limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/;
• Fotografie In format electronic realizata In ultimele sase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezolutia Intre 600 si 1200 pixeli si de 240KB;
• Plata taxei de viza In valoare de 160 Usd (echivalentul In lei) se poate achita la orice sucursala a Bancii Transilvania. Plata se face In baza unui formular pe care Il veti descarca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descarcarii);
• Programarea interviului la ambasada;
• Turistii vor aplica pentru viza pe cont propriu.

Tarife

Data plecare Tarif
16.03.2022 2389 Euro
05.10.2022 2489 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 599 Euro

Servicii incluse

• Zbor dus-intors Bucuresti-Los Angeles-Bucuresti;
• Un bagaj de cala si un bagaj de mana;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Ghid vorbitor de limba romana;
• Cazare 12 nopti la hoteluri de 3* si 4*;
• Mic dejun in fiecare dimineata tip bufet;
• Excursii conform program;
• Taxe de aeroport: 590 Euro/persoana.

Nu sunt incluse

• Asigurare storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Pachet excursii optionale: 229 Euro/persoana (optional) Include: Turul orasului Las Vegas pe timpul noptii (3h); Excursie la Valley of Fire (1/2 zi); Excursie cu feribotul la Alcatraz (2.5 h); Turul orasului San Francisco pe timpul noptii (3h); Excursie la San Diego (o zi).
• Excursii optionale (tarifeinformative, pot fi achizitionate doar de la fata locului):
• Zbor cu avionul Podul Rainbow - Lacul Powell: 179 Euro/persoana;
• Safari Monument Valley: 59 Euro/persoana;
• Tips: 3 Usd/zi/persoana pentru sofer si 2 Usd/zi/persoana pentru ghid (se achita la fata locului).

Rezerva acum!