Circuite avion
Circuit Turcia Istanbul - Antalya 2020 - 2021

Itinerariu: Bucuresti - Istanbul - Avyalik - Kusadasi - Pamukkale - Antalya - Bucuresti
Date plecare: 16.10.2020, 23.10.2020, 30.10.2020, 06.11.2020, 13.11.2020
Circuit cu avionul, 8 zile
   4.33 / 5 din 3 voturi | Acorda o nota
Tarif: 229 euro/persoana + 125 euro/persoana taxa de aeroport

Program

Ziua 1. Bucuresti - Istanbul

Intalnire cu reprezentantul Europa Travel pe aeroportul Otopeni pentru imbarcarea la zborul spre Istanbul. Sosire in Istanbul unde veti fi intampinati de ghidul dumneavoastra. Transfer la hotel. Cazare in Istanbul

Ziua 2. Istanbul

Mic dejun. Tur prin Istanbul in care vom vizita fostul hipodrom, locul principal de intalnire al oamenilor in perioada Imperiului Bizantin. Vom vizita Moscheea Albastra, unul dintre cele mai important monument islamic din Turcia si Palatul Topkapi, situat pe varful Seraglio, resedinta oficiala a sultanilor. Vom continua prin vizitarea Bazarului Egiptean, cunoscut drept Bazarul Condimentelor. Cazare in Istanbul.

Ziua 3. Istanbul - Troia - Avyalik

Mic dejun. Aveti timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru croaziera optionala pe Bosfor, in care vom putea observa orasul dintr-o alta perspectiva. Transfer la Troia, unde vom vizita celebra locatie din “Iliada si Odiseea” a lui Homer, descoperita in secolul al XIX-lea de arheologoul Heinrich Schiliemann. Ne vom plimba printer zidurile si diversele cladiri ale vechii cetati. Transfer si cazare la Avyalik.

Ziua 4. Avyalik - Pergamum - Kusadasi

Mic dejun. Vom calatori de-a lungul coastei catre Pergamum, locul unde a fost inventat pergamentul. Aici vom vizita teatrul (cel mai abrupt din Antichitate), altarul lui Zeus si ramasitele bibliotecii. Transfer si cazare in Kusadasi.

Ziua 5. Kusadasi - Efes - Pamukkale

Mic dejun. Dimineata vom calatori spre Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Aici vom vizita piata veche (agora), templul lui Domitian,teatrul, aleea de marmura Arcadia si Biblioteca Celsus. Transfer prin valea Maander catre Pamukkale. Acest loc mai poarta numele de ”Castelul de Bumbac” datorita culorii albe a bazinelor cu apa. Aici avem posibilitatea sa facem o baie termala la hotel. Cazarein Pamukkale.

Ziua 6. Pamukkale - Hierapolis - Antalya

Mic dejun. Dimineata vom vizita Hierapolis, un oras antic, din vremea Imperiului Roman ce se gaseste in partea superioara a izvoarelor Pamukkale. Aici vom vizita Templul lui Apollo, Teatrul Roman, construit din travertine. Ne continuam traseul prin Muntii Taurus, spre Antalya. In drum ne vom opri si la o tesatorie de covoare, unde vom putea vedea toti pasii pentru crearea unui covor, de la materia prima pana la produsul finit. Cazare in Antalya.

Ziua 7. Antalya

Mic dejun. Tur panoramic prin orasul Antalya, cel mai mare oars de pe coasta sudica a Turciei. O sa facem un tur pietonal al centrului acestui oras, iar dupa-amiaza vom vizita Cascada Karpuzkaldiran, o cascada de 25 de metri ce se varsa direct in Marea Mediterana. Cazare in Antalya.

Ziua 8. Antalya - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere Antalya - Bucuresti.

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane. Agentia poate anula, reprograma sau recalcula un circuit, daca grupul minim necesar nu s-a realizat. In acest sens, vor fi transmise informari conform conditiilor de anulare din contractul de prestari servicii.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor si soferilor se vor comunica cu 2 zile inainte de plecare.
• Locurile in autocar vor fi atribuite de sistemul de rezervari si vor fi mentionate in contract.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu sunt obligati sa achite suplimentul de single.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).

Tarife

Data plecare Tarif
16.10.2020 329 Euro
23.10.2020 309 Euro
30.10.2020 279 Euro
06.11.2020 259 Euro
13.11.2020 229 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 150 Euro

Servicii incluse

• Bilete de avion pe rutele: Bucuresti - Istanbul si Antalya - Bucuresti, ce includ: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Istanbul la hotel de 3*- 4*;
• o noapte de cazare cu mic dejun in Avyalik la hotel de 3*- 4*;
• o noapte de cazare cu mic dejun in Kusadasi la hotel de 3* - 4*;
• o noapte de cazare cu mic dejun in Pamukkale la hotel de 3* - 4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Antalya la hotel de 3* - 4*;
• Transport cu autocar;
• Ghid insotitor roman.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport - 125 euro/persoana;
• Asigurarea medicala si de bagaje - 10 euro/persoana;
• Pachet special cu cina 7 seri + excursie cu barca in Dalyan, bilete de intrare cu ghidul la excursiile mentionate in brosura: 149 E/pers. (optional)
• Alte servicii neincluse in program.
• Ghizii locali(se vor achita 5 euro/pers./oras,la ghidul insotitor);

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Rezerva acum!