Circuite avion
Circuit Vietnam - Laos - Cambodgia 2020 - 2021

Itinerariu: Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Delta Mekongului - Hoi An - My Son - Da Nang - Hue - Hanoi - Halong Bay - Luang Prabang - Siem Reap - Phnom Penh
Date plecare: 06.03.2020
Circuit cu avionul, 17 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 790 Euro + 2440 USD / loc in camera dubla

Program

Ziua 1: 06.03.2020: Bucuresti - Doha

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 10:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (12:15 / 18:00) de unde se va pleca spre Ho Chi Minh cu zborul QR 972 (20:00 / 07:15).

Ziua 2: 07.03.2020: Doha - Ho Chi Minh (Saigon)

Sosire la ora 07:15 in Ho Chi Minh. Intalnire cu ghidul local care ne va face o scurta prezentare a celui mai mare oras vietnamez, cu o vechime de 300 de ani, centru cultural, educational, comercial si turistic, cunoscut candva ca “Perla Orientului Indepartat”, aflat la confluenta dintre Occident si Orient. Ne vom indrepta spre Muzeul Razboiului care gazduieste expozitia referitoare la Razboiul dintre Vietnamul de Nord si cel de Sud si din Razboiul Indochinei, purtat cu colonialistii francezi. Dupa aceasta vizita vom fi transferati la hotel pentru cazare. Cina la un restaurant local. Cazare la Hotel Windsor Plaza 5* (sau similar 5*).

Ziua 3: 08.03.2020: Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh

Mic dejun. Vom incepe ziua cu o vizita la Tay Ninh, centrul religiei Caodaiste, un amestec de Budism, Taoism, Catolicism si Islamism. Vom vizita Templul Principal la ora rugaciunii de pranz, dupa care vom continua cu vizitarea unora dintre cele mai semnificative locuri ale istoriei razboiului din Vietnam, tunelele de la Cu Chi, veritabil oras subteran, cu o retea de peste 250 km de tunele, de unde soldatii Viet Cong isi duceau razboiul de rezistenta contra trupelor americane. Aici va veti putea plimba si veti putea experimenta viata subterana a acestui extraordinar complex militar, dupa care ne vom intoarce la Ho Chi Minh. Cina la un restaurant local. Cazare in Ho Chi Minh la Hotel Windsor Plaza 5* (sau similar 5*).

Ziua 4: 09.03.2020: Ho Chi Minh - Delta Mekongului - Ho Chi Minh

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre localitatea Cai Be, situata in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale formand astfel delta, care pentru vietnamezi reprezinta o importanta sursa de hrana. Aici vom intalni, de asemenea, culturi de orez si fructe tropicale precum durianul, rambutanul, fructul pasiunii, mango etc.. Ne vom imbarca pentru o croaziera pe Mekong pana la Vin Long, vizitand pe parcurs piata plutitoare de la Cai Be, o veche casa coloniala si un atelier de artizanat. Dejun in timpul vizitelor. Dupa amiaza ne vom intoarce la Ho Chi Minh. Sosire in cursul serii pentru cina la un restaurant local si cazare la Hotel Windsor Plaza 5* (sau similar 5*).

Ziua 5: 10.03.2020: Ho Chi Minh - Hoi An

Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului Ho Chi Minh - fost Saigon, capitala economica a Vietnamului. In timpul turului vom admira cartierul chinezesc “Cho Lon”, templul Thien Hau, pagoda Giac Lam, cea mai veche din Saigon, pagoda Vinh Nghiem cu marele sau sanctuar, o fabrica de lac care a ramas marturie a traditiei vietnameze si vechea cladire a Postei din Saigon. Dupa-amiaza vom descoperi vechile cartiere rezidentiale coloniale unde se afla Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame din sec. al XIX-lea, una dintre cele mai splendide si tipice cladiri de inspiratie arhitecturala franceza si Palatul Reunificarii (exterior si interior), un simbol al vechiului Guvern al Saigonului dinainte de anul 1975 care aminteste de trista istorie a Razboiului Ideologic Vietnamez. Timp liber pentru cumparaturi la Ben Thanh Market, piata tipica vietnameza, unde veti gasi bijuterii, matase, piele, statuete din lemn, totul la preturi extrem de atractive. Transfer la aeroport pentru zborul de seara spre Da Nang, de unde vom fi transferati la Hoi An. Cina la un restaurant local. Cazare in Hoi An la Hotel Hoian Rosemary 4* (sau similar 4*).

Ziua 6: 11.03.2020: Hoi An - My Son - Hoi An

Mic dejun. In aceasta zi vom explora Hoi An-ul, vom face un tur pietonal pentru a descoperi stralucirea acestui orasel antic, construit intr-o armonie de stiluri arhitecturale, cu stradute inguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan, vechi de sute de ani si pagode viu colorate. Vom putea vedea vechile case medievale, dar si superbe lucrari arhitectonice din sec. al XV-lea, precum Podul Japonez cu acoperisul din tigla sau Templul Phuc Kien, locul de intalnire a congregatiei chinezilor cantonezi. In continuarea zilei, vom porni intr-un pelerinaj catre “Tinutul Sfant” My Son, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, pe care istoricii francezi l-au denumit “Valea Regilor”, unde se gasesc ruinele disparutului Regat Champa, a carui era de aur a fost in perioada sec. VII - XVI. Intoarcere in Hoi An pentru cina la un restaurant local. Cazare la Hotel Hoian Rosemary 4* (sau similar 4*).

Ziua 7: 12.03.2020: Hoi An - Da Nang - Hue

Mic dejun. Plecare spre Da Nang unde vom vizita satul sculptorilor de la poalele Muntelui de Marmura si Muzeul Arheologic Champa, care adaposteste cea mai bogata colectie de vestigii ramase de la civilizatia disparuta. Ziua va continua cu deplasarea spre orasul regal Hue traversand Trecatoarea Norilor (daca vremea este favorabila), de unde vom putea surprinde o frumoasa panorama spre Hue si Da Nang. Hue este vechea capitala din perioada anilor 1802 - 1945, sub administratia a 13 imparati. Vom descoperi orasul intr-o plimbare inedita cu ciclo-ricsa, dupa care vom vizita Piata Dong Ba. Cina la un restaurant local. Cazare in Hue la Hotel Romance 4* (sau similar 4*).

Ziua 8: 13.03.2020: Hue - Hanoi

Mic dejun. Dimineata vom descoperi Cetatea Imperiala intrand prin Poarta Amiezii, dupa care vom vizita Palatul Armoniei, Mausoleul Imparatului Khai Dinh si Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducator al Vietnamului. Dupa-amiaza, vom face o romantica croaziera cu un vas-dragon pe Raul Parfumat, vom vizita Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi si frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Cina la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hanoi, oras legendar, fondat in anul 1010, chintesenta a civilizatiei orezului din delta raului Rosu. Cazare in Hanoi la Hotel The Ann 4* (sau similar 4*).

Ziua 9: 14.03.2020: Hanoi

Mic dejun. In aceasa zi vom face un tur panoramic in Hanoi, capitala tarii si al doilea oras ca marime din Vietnam, a carui arhitectura s-a dezvoltat in sec. XIX-XX, prilej cu care ne vom convinge ca zona construita in stil francez a ramas in mare parte intacta. Vom vedea Mausoleul si fosta resedinta a lui Ho Chi Minh (exterior), situate in centrul Pietei Ba Dinh, locul de unde liderul vietnamez a citit Proclamatia de Independenta a Vietnamului la 2 septembrie 1945, punand astfel bazele Republicii Democratice Vietnam. In continuare vom vizita Pagoda cu un singur stalp, o pagoda care se sprijina pe un singur pilon de piatra, ca o floare de lotus, simbolul puritatii la budisti, care a fost construita de Regele Ly Thai To in anul 1049 ca recompensa pentru sotia sa care i-a daruit un fiu. Vom vizita de asemenea si Templul Literaturii dedicat lui Confucius, care gazduieste prima universitate din Hanoi, din anul 1070. Seara, vom participa la un spectacol de marionete pe apa, o forma interesanta de arta vietnameza. Cina la un restaurant local. Cazare in Hanoi la Hotel The Ann 4* (sau similar 4*).

Ziua 10: 15.03.2020: Hanoi - Halong Bay

Mic dejun.Plecare spre celebrul golf de la Halong, care face parte din Golful Tonkin, unde vom ajunge in jurul pranzului, pentru a ne imbarca pe un vas traditional, o interesanta jonca cu panze, pentru o croaziera mirifica intr-un cadru natural unic, printre miile de insule si insulite care rasar din apa de smarald a golfului, o veritabila opera de arta a naturii, captivanta si uimitoare, intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO. Dejun si cina cu specific pescaresc la bord. Vom avea ocazia de a vizita o grota naturala si vom avea, de asemenea, posibilitatea de a face baie in apele limpezi ale golfului. Cazare pe vas.

Ziua 11: 16.03.2020: Halong Bay - Hanoi - Luang Prabang

Mic dejun. Ziua va incepe cu navigarea spre Insula Hon Dau, spre grotele de la Luon, Bai Tu Long, Bai Tho. Golful Halong cuprinde sute de insule de calcar, botezate dupa forma lor, asa cum este cazul Insulei Banana sau al Insulei Broasca Testoasa, insa foarte multe nu au fost inca explorate si botezate. Dupa dejun, intoarcere in port si plecare spre aeroportul din Hanoi pentru zborul spre Luang Prabang. Dupa aterizare ne vom indrepta catre un restaurant local pentru cina in Luang Prabang si cazare la Hotel Luang Prabang View 4* (sau similar 4*).

Ziua 12: 17.03.2020: Luang Prabang

Mic dejun. Zi dedicata descoperirii vechii capitale a Laosului, Luang Prabang, cu cele 50 de temple, un oras incarcat de cultura si istorie, care a fost inscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 1995. Luang Prabang a devenit o destinatie turistica cunoscuta in intreaga lume pentru templele construite in perioada colonizarii franceze. Vom vizita Palatul Regal, devenit Muzeul National, apoi templele Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng si pentru cei care se incumeta, Templul Wat Senaram, la care se ajunge urcand 329 trepte pe colina Phousi, de unde veti avea o frumoasa panorama asupra orasului si imprejurimilor. Cina la un restaurant local. Seara se poate vizita bazarul de noapte care ofera interesante obiecte de artizanat local, sculpturi in lemn si confectii specifice zonei de munte din Laos. Cazare la Hotel Luang Prabang View 4* (sau similar 4*).

Ziua 13: 18.03.2020: Luang Prabang - Siem Reap

Mic dejun. Dimineata, la rasaritul soarelui, vom putea vedea interesantul spectacol oferit de sutele de calugari in robe de culoarea sofranului, insirati pe strada Sisavang pentru a primi ofrandele din partea locuitorilor (in principal hrana), un spectacol unic generat de traditiile religioase din aceasta tara. Transfer la aeroport pentru zborul spre Siem Reap, leaganul civilizatiei khmere, oras arheologic celebru, inclus intre minunile lumii, care pe o suprafata de 600 km2 adaposteste peste 100 de monumente si peste o duzina de ansambluri de temple care dateaza din cea mai infloritoare perioada a imperiului khmer, care apartine perioadei cuprinse intre sec. IX - XIII. Vom vizita “Citadela Femeilor”, un templu shivaist de dimensiuni mai mici, dar care impresioneaza prin detaliile ornamentelor murale de o rara finete, cu sculpturi in piatra slefuita, dupa care vom vizita situl arheologic Bantey Samre, care dateaza din sec. al X-lea, o alta capodopera a perioadei clasice. Cina la un restaurant local. Cazare in Siem Reap la Prince D’Angkor Hotel & Spa 4*+ (sau similar 4*+).

Ziua 14: 19.03.2020: Siem Reap (Angkor)

Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre Templul Angkor Thom, vizita care va incepe la Poarta de Sud cu Templul Bayon din sec. al XII-lea, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Vom vedea jungla acaparand zidurile celebrului Templu Ta Phrom, lasat in mod intentionat invadat de jungla pentru a demonstra ca si natura poate distruge ceea ce a construit omul. Imaginile oferite de acest templu sunt pline de exotism si dramatism in acelasi timp, fapt pentru care a fost ales ca loc pentru diverse filmari, un bun exemplu fiind “Lara Croft” cu Angelina Jolie. Dupa-amiaza vom vizita Templul Angkor Wat, care este considerat ca fiind una dintre cele mai remarcabile realizari arhitectonice, ridicat la mijlocul sec. al XII-lea, dedicat lui Vishnu, divinitate cu numeroase reprezentari in basoreliefuri. Pentru a ne lua ramas bun de la aceste locuri magnifice, vom merge pentru cina la restaurantul “Tonle Mekong”, cu muzica, dansuri folclorice khmere si celebrele dansatoare Apsara. Cazare la Prince D’Angkor Hotel & Spa 4*+ (sau similar 4*+).

Ziua 15: 20.03.2020: Siem Reap - Phnom Penh

Mic dejun. Dimineata vom face o croaziera de o ora pe Lacul Tonle Sap, una dintre minunile ecologice ale lumii, pentru a descoperi viata lacustra a pescarilor.Daca timpul va permite, vom vizita “Scoala Artizanilor” din Angkor, cu sculptori in lemn si piatra, precum si pitoreasca piata locala. Transfer la aeroport pentru zborul spre Phnom Penh, capitala Cambodgiei, oras care pastreaza farmecul traditional al arhitecturii khmere si al colonizarii franceze, numit odinioara Perla Asiei de Sud-Est. Cina la un restaurant local. Cazare in Phnom Penh la Hotel Kravan 4* (sau similar 4*).

Ziua 16: 21.03.2020: Phnom Penh - Doha

Mic dejun. Tur al orasului Phnom Penh, prilej cu care vom vizita Muzeul National, constructie in stil khmer care adaposteste peste 5000 de exponate din toate perioadele istorice ale tarii, Palatul Regal (daca va fi posibil in acea zi, deoarece regele decide daca pot fi admisi turistii in ziua respectiva) construit de regele Norodom in anul 1866, in a carui pagoda centrala se afla Buddha de Smarald, confectionat in anul 1769 din sticla baccarat. Vom vizita apoi Templul Wat Phnom cu pagoda dedicata zeitei marii, Thien Han Tanh Man, dupa care vom vedea Monumentul Independentei. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 971 (17:05 / 23:55).

Ziua 17: 22.03.2020: Doha - Bucuresti

Sosire la Doha, de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul QR 221 (06:55 / 11:15).

Informatii utile

Acte necesare

• pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu minim 4 pagini libere; nu se accepta pasapoarte temporare
• 3 fotografii tip pasaport care vor fi luate personal in calatorie, pentru vizele care se primesc la intrarea in fiecare tara

Conditii de inscriere

• inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
• diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
• turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
• in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

Observatii

• conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
• agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
• agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
• prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
• conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
• cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
• clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
• distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie si la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup
• daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
• agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
• agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
• in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
• asezarea turistilor in autocar se va face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
• agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
• conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
• excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia din Romania; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
• agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza
• in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
• agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
• copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional pasaportului si/sau cartii de identitate
• copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
• va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

Tarife

Data plecare Tarif
06.03.2020 790 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 720 USD
*tarif valabil pt. un grup minim de 20 de turisti; pt. 15 - 19 turisti tariful se va majora cu 70 usd/pers.

Servicii incluse

• transport intercontinental cu avionul pe rutele:Bucuresti - Doha - Ho Chi Minh si Phnom Penh - Doha - Bucuresti cu compania Qatar Airways
• transport continental cu avionul pe rutele: Ho Chi Minh - Da Nang, Hue - Hanoi, Hanoi - Luang Prabang, Luang Prabang - Siem Reap, Siem Reap - Phnom Penh
• transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
• transport pe apa la Hue si Lacul Tonle Sap
• 3 nopti cazare in hoteluri de 5* si 10 nopti cazare in hoteluri de 4*
• 1 noapte cazare pe vas la Halong Bay, in cabine cu 2 paturi
• mesele mentionate in program: 14 mic dejunuri, 3 dejunuri si 14 cine
• excursie in Delta Mekongului
• croaziera pe Lacul Tonle Sap
• croaziera cu un vas-dragon pe Raul Parfumat in Hue
• excursie la My Son
• transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
• taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
• taxa procesare viza Vietnam
• ghizi locali
• conducator de grup roman
• asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
• BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicala, pe intreaga durata a programului, care acopera o suma maxima de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgenta si/sau repatriere, insa care nu este menita a acoperi complicatiile sau recidivele bolilor/afectiunilor de care dumneavoastra suferiti anterior inceperii calatoriei) si Asigurarea STORNO de calatorie, care acopera pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate, a carei valoare storno acopera pana la 2000 euro/persoana (cu fransiza de 10%); acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei; se poate incheia turistilor cu varsta maxima de 74 ani impliniti

Nu sunt incluse

• taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale aprox. 390 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 90 usd/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion
• taxa viza Cambodgia: 30 usd/pers., care se va plati la fata locului
• taxa viza Laos: 31 usd/pers., care se va plati la fata locului
• taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica
• bacsisuri: 70 euro/pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi si personalul de pe vapor, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
• alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
• excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de 15 participanti, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerii externi

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Rezerva acum!