EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Circuite avion
Circuit Vietnam - Laos - Cambodgia 2021

Itinerariu: Ho Chi Minh - Cu Chi - Da Nang - Hoi An - Hue - Hanoi - Halong Bay - Luang Prabang - Siem Reap - Phnom Penh
Date plecare: 05.03.2021
Circuit cu avionul, 17 zile
Tarif: 3395 euro/persoana (toate taxele incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Doha - Ho Chi Minh

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Qatar Airways spre Doha. Decolare din Bucuresti la ora 12:20. Aterizare in Doha la ora locala 17:55. Imbarcare la zborul companiei Qatar Airways spre Ho Chi Minh. Decolare la ora 20:10. Zbor in timpul noptii.

Ziua 2. Ho Chi Minh

Sosire la ora locala 07:15 in Ho Chi Minh. Pe aeroport ne vom intalni cu reprezentantul local si vom pleca pe soselele celui mai mare oras vietnamez spre Muzeul Razboiului, unde vom vedea mai multe expozitii despre Razboiul Civil Vietnamez si din Razboiul Indochinei, luptat impotriva fortelor coloniale. Dupa aceasta vizita vom fi transferati la hotel pentru cazare. Cina la un restaurant local. Cazare in Ho Chi Minh la hotel Grand 5* sau similar 5*.

Ziua 3. Ho Chi Minh - Tay Ninh - Cu Chi - Ho Chi Minh

Mic dejun. Vom incepe ziua cu o vizita la Tay Ninh, centrul religiei Caodaiste, un amestec de Budism, Taoism, Catolicism si Islamism. Vom vizita Templul Principal al acestei religii la ora rugaciunii de pranz. Vom continua cu tunelele de la Cu Chi, un adevarat oras subteran, de unde soldatii Viet Cong, duceau razboiul de rezistenta contra trupelor americane. Ne vom plimba prin acestea si vom observa modul de viata al acestui complex militar. Seara ne vom intoarce in Ho Chi Minh. Cina la un restaurant local. Cazare in Ho Chi Minh la hotel Grand 5* sau similar 5*.

Ziua 4. Ho Chi Minh - Delta Mekongului - Ho Chi Minh

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Cai Be, situata in Delta Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale. Ne vom imbarca la bordul unui vas de croaziera pe Mekong pana la Vin Long, cu care vom vizita piata plutitoare de la Cai Be, o veche casa colonial si un atelier de artizanat. De asemenea vom putea admira o multitudine de culture de orez si fructe tropicale precum durianul, rambutanul fructul pasiunii si mango. La bord vom servi masa de pranz. In cursul serii ne vom intoarce in Ho Chi Minh. Cina la un restaurant local. Cazare in Ho Chi Minh la hotel Grand 5* sau similar 5*.

Ziua 5. Ho Chi Minh - Da Nang - Hoi An

Mic dejun. Astazi vom explora orasul Ho Chi Minh, fost Saigon, capitala economica a Vietnamului. Vom face un tur de oras in care vom admira cartierul chinezesc Cho Lon, Templul Thein Hau, Pagoda Giac Lam, Pagoda Vinh Nghiem, o fabrica de lac traditional vietnameza si cladirea Postei din Saigon. Dupa-amiaza vom descoperi vechile cartiere rezidentiale, unde se gaseste Primaria, Opera, Catedrala Notre-Dame si Palatul Reunificarii, pe care il vom vizita si la interior. Timp liber pentru cumparaturi la piata Ben Thanh, unde veti putea gasi bijuterii, matase, piele si statuiete din lemn. Transfer la aeroport pentru zborul de seara spre Da Nang, de unde vom fi transferati la Hoi An. Cina la un restaurant local. Cazare in Hoi An la Hotel Hoian Rosemary 4* sau similar 4*.

Ziua 6. Hoi An - My Son - Hoi An

Mic dejun. In aceasta zi vom explora Hoi An intr-un tur pietonal. Vom descoperi frumusetea aparte a acestui orasel antic, cu o multitudine de stiluri arhitecturale, stradute inguste si pagoda viu colorate, vechi de sute de ani. Printre altele vom vedea Podul Japonez, cu acoperis de tigla si Templul Phuc Kien, un templu cantonez, ambele edificii datand din secolul al XV-lea. In continuare vom porni intr-un pelerinaj in Tinutul Sfant My Son, inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Acest loc mai este numit si Valea Regilor din Vietnamezi, datorita ruinele regatului Champa care dateaza din secolele VII-XVI. Intoarcere seara in Hoi An si cina la un restaurant local. Cazare in Hoi An la Hotel Hoian Rosemary 4* sau similar 4*.

Ziua 7. Hoi An - Da Nang - Hue

Mic dejun. Vom pleca spre Da Nang, unde vom vizita statul sculptorilor de la poalele Muntelui de Marumra si Muzeul Arheologic Champa (cea mai mare colectie de vestigii ramase de la aceasta civilizatie disparuta). Vom continua spre orasul regal Hue si vom traversa Trecatoarea Norilor, de unde vom putea surprinde panorama orasulelor Hue si Da Nang. Hue este vechea capitala a Vietnamului (in perioada 1802-1945). Vom descoperi acest oras aparte printr-o plimbare cu ciclo-ricsa. Vom continua cu Piata Dong Ba. Cina la un restaurant local. Cazare in Hue la Hotel Romance 4* sau similar 4*.

Ziua 8. Hue - Hanoi

Mic dejun. Dimineata vom descoperi Cetatea Imperiala. Vom intra prin Poarta Amiezii, dupa care vom continua cu Palatul Armoniei, Mausoleul Imparatului Khai Dinh si Mausoleul Regelui Tu Duc. Dupa amiaza, vom face o croaziera romantic cu un vas-dragon pe Raul Parfumat, vom vizita Pagoda Thien Mu. Cina la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru zborul spre Hanoi, actuala capitala a Vietnamului. Transfer si cazare in Hanoi la Hotel The Ann 4* sau similar 4*.

Ziua 9. Hanoi

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur panoramic in Hanoi, capitala tarii si al doilea oras ca marime din Vietnam. Vom vedea Mausoleul si fosta resedinta a lui Ho Chi Minh de la exterior. Ele sunt situate in centrul Pietei Ba Dinh, locul unde liderul vietnamez a citit Proclamatia de Independenta a Vietnamului. Vom continua cu o vizita la Pagoda cu un singur stalp, o pagoda care este construita in forma unei flori de lotus in anul 1049. Vom vizita, de asemenea si Templul Literaturii, dedicate lui Confucius, care gazduieste prima universitate din Hanoi. Seara vom participa la un spectacol de marionette de apa, o forma unica de arta vietnameza. Cina la un restaurant local. Cazare in Hanoi la Hotel The Ann 4* sau similar 4*.

Ziua 10. Hanoi - Halong Bay

Mic dejun. Vom pleca spre golful Halong, o parte a golfului Tonkin, unde vom ajunge in jurul pranzului. Aici ne vom imbarca la bordul unui vas de croaziera. In cadrul croazierei vom admira acest peisaj mirific, cu mii de insule si insulite abrupte de calcar, inconjurate de ape de culoarea smaraldului. In cadrul croazierei vom vizita o grota naturala si de asemenea vom putea face baie in apele limpezi ale golfului. Pranz si cina cu specific pescaresc la bord. Cazare pe vas. Mic dejun. Plecare spre celebrul golf de la Halong, care face parte din Golful Tonkin, unde vom ajunge in jurul pranzului, pentru a ne imbarca pe vas pentru o croaziera mirifica intr-un cadru natural unic, printre miile de insule si insulite care rasar din apa de smarald a golfului, o veritabila opera de arta a naturii, captivanta si uimitoare, intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO. Dejun si cina cu specific pescaresc la bord. Vom avea ocazia de a vizita o grota naturala si vom avea, de asemenea, posibilitatea de a face baie in apele limpezi ale golfului. Cazare pe vas.

Ziua 11. Halong Bay - Hanoi - Luang Prabang

Mic dejun. Vom incepe ziua cu Insula Hon Dau, Grotele Luon, Bai Tu Logn si Bai Tho. Insulele din golful Halong au fost denumite in functie de forma acestora, precum Insula Banana si Insula Broastei Testoase. Dupa pranz ne vom intoarce in port si vom pleca spre aeroportul din Hanoi. Imbarcare la zborul spre Luang Prabang (Laos). Dupa ce vom ateriza si vom finalize formalitatile vamale ne vom indrepta catre un restaurant local. Cazare in Luang Prabang la Hotel Grand Luangprabang 4* sau similar 4*.

Ziua 12. Luang Prabang

Mic dejun. Astazi vom descoperi vechea capitala a Laosului, o localitate cu peste 50 de temple pline de cultura si istorie. Vom vizita aici Palatul Regal, devenit Muzeul National, apoi templele Wat Visun, Wat Mai, Wat Aham, Wat Xieng si templul Wat Senaram, la care se ajunge urcand 329 de trepte. De aici vom putea admira panorama orasului si a imprejurimilor. Cina la un restaurant local. Seara se poate vizita bazarul de noapte de unde puteti cumpara obiecte de artizanat local si confectii specific zonelor montane din Laos. Cazare in Luang Prabang la Hotel Grand Luangprabang 4* sau similar 4*.

Ziua 13. Luang Prabang - Siem Reap

Mic dejun. Dimineata, la rasarit, vom putea vedea spectacolul oferit de calugarii imbracati in robe galbene, insirati pe strada Sisavang, care primesc ofrande de la locuitori. Transfer la aeroport pentru zborul spre Siem Reap, leaganul civilizatiei khemere, cu o multitudine de temple din secolele IX - XIII. Aici vom vizita Citadela Femeilor, un temple shivaist, cu o multitudine de ornamente murale. VOm continua cu situl arheologic Bantey Samre, care dateaza din secolul al X-lea. Cina la un restaurant local. Cazare in Siem Reap la Prince D’Angkor Hotel&Spa 4* sau similar 4*.

Ziua 14. Siem Reap

Mic dejun. Dimineata ne vom indrepta spre Templur Angkor Thom. Aici vom vedea Poarta de Sud, Templul Bayon, Palatul Regal, Phime-Nakas, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Toate aceste edificii au fost acoperite de vegetatia luxurianta precu zidurile Templului Ta Phrom, folosit ca platou de filmare in filmul Tomb Rider. Dupa amiaza vom vizita Templul Angkor Wat, ridicat in secolul al XII-lea, dedicate lui Vishnu. Vom lua cina la Restaurantul Tonle Mekong, unde vom avea parte de un spectacol de muzica si dansuri folcorice khemere si de celebrele dansatoare Apsara. Cazare in Siem Reap la Prince D’Angkor Hotel&Spa 4* sau similar 4*.

Ziua 15. Siem Reap - Phom Penh

Dupa micul dejun vom face o croaziera de o ora pe lacul Tonle Sap, unde vom descoperi viata lacustra a pescarilor. Daca timpul ne va permite vom vizita Scoala Artizanilor din Angkor, unde sunt pregatiti sculptorii de lemn si de piatra si piata locala. Transfer la aeroport pentru zborul spre Phnom Penh, capitala actual a Cambodgiei. Cina la un restaurant local. Cazare in Phnom Penh la Hotel Kravan 4* sau similar 4*.

Ziua 16. Phom Penh - Doha

Mic dejun. Vom incepe ziua cu un tur al orasului Phnom Penh, unde vom vizita Muzeul National, construit in stil khmer care adaposteste peste 5000 de exponate din toate perioadele istorice ale tarii si Palatul Regal (daca este posibil in acea zi), construit de regale Norodom in anul 1866. In cadrul Palatului regal se gaseste o pagoda ce gazduieste stauia lui Buddha de Smaralad. Vom continua apoi cu Templul Wat Phnom, o pagoda dedicate zeitei marii, Then Han Tanh Man, iar dupa aceea vom vedea Monumentul Independentei. Transfer la aeroport pentru imbacare la zborul companiei Qatar Airways spre Doha. Decolare la ora 17:05 si aterizare in Doha la ora locala 23:45.

Ziua 17. Doha - Bucuresti

Ne vom imbarca la zborul companiei Qatar Airways spre Bucuresti. Decolare la ora 07:15 si aterizare in Bucuresti la ora 11:20.

Informatii utile

• Grup minim 20 de persoane.
• Pentru un grup de 15-19 persoane se va achita o diferenta de 61 de euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei:
- Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu minimum 4 pagini libere. Pasaportul temporar nu este valabil.
- 3 poze tip pasaport, care vor fi luate personal de fiecare turist.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
05.03.2021 3395 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 600 euro

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Ho Chi Minh, via Doha, compania Qatar Airways;
• Bilete de avion pe Phnom Penh - Bucuresti, via Doha, compania Qatar Airways;
• Bilete de avion, zbor domestic, Ho Chi Minh - Da Nang;
• Bilete de avion, zbor domestic, Hue - Hanoi;
• Bilete de avion Hanoi - Luang Prabang;
• Bilete de avion Luang Prabang - Siem Reap;
• Bilete de avion, zbor domestic, Siem Reap - Phno Penh;
• Taxele de aeroport pentru toate segmentele de zbor;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• 13 nopti cazare la hoteluri de 4 - 5*;
• 1 noapte cazare pe vas la Halong Bay, in cabine cu doua paturi;
• Mesele mentionate in program: 14 mic dejunuri, 3 pranzuri si 14 cine;
• Tururile si excursiile mentionate ca fiind incluse in program;
• Taxa de procesare viza Vietnam;
• Ghizi locali;
• Insotitor de grup roman;
• Pachet asigurari (asigurare storno si medicala).

Nu sunt incluse

• Taxa de viza Cambodgia: 30 USD/pers. (se achita local);
• Taxa de viza Laos: 31 USD/pers. (se achita local);
• Asigurarea storno;
• Bacsisuri soferi, personalul de pe vapor si ghizi locali: aprox. 70 USD/pers.(se achita la insotitor).

Orar de zbor

• Bucuresti - Doha: 12:20 - 17:55 (durata: 4h 35min)
• Doha - Ho Chi Minh: 20:10 - 07:15 (+1) (durata: 7h 05min)
 
• Phnom Penh - Doha: 17:05 - 23:45 (durata: 10h 40min)
• Doha - Bucuresti: 07:15 - 11:20 (durata: 5h 05min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Qatar Airways

Rezerva acum!