×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Viva Spania - Tara Bascilor 2024

Itinerariu: Madrid - Bilbao - Biarritz - Saint Jean da Luz - Hondarribia - San Sebastian - Rezervatia Urdaibai - Bermeo - Guerinca - Laguardia - Vitoria - Bilbao - Madrid
Date plecare: 01.08.2024, 07.10.2024, 25.11.2024
Circuit cu avionul, 8 zile
Tarif 1499 euro/persoana(tarif final - taxe aeroport incluse)

Program

Ziua 1. Bucuresti - Madrid - Bilbao

Ora 06:10 intalnire cu ghidul in Aeroportul Otopeni, la biroul de check-in Tarom pentru destinatia Madrid.
Ora 08:10 decolare, cu aterizare la Madrid la ora 11:30.
Sosire pe aeroportul international din Madrid. Transfer la gara Chamartin din oras. Aici ne vom imbarca la bordul unui tren rapid spre Bilbao. Biletele de tren le veti primi pe mail si este recomadat sa le aveti la dumneavoastra printate, de asemenea va recomadam sa ajungeti cu 30 de minute inainte de plecarea trenului din statie. Vom pleca spre cel mai mare oras din tara, spre Bilbao, prin peisajele superbe ale mesetei spaniole. Spre seara vom ajunge in gara Abando Inadelcio Prieto. Aici vom fi asteptati de un autocar(microbuz) care ne va transfera la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare in Bilbao.

Ziua 2. Bilbao - Biarritz - Saint Jean da Luz - Hondarribia - San Sebastian (aproximativ 200 km)

Mic dejun. Vom pleca spre localitatea Biarritz, aflata in sectorul francez al Tarii Bascilor. Aceasta statiune este o destinatie preferata pentru membrii familiilor regale europene. Aici admiram casele de vacanta cu arhitectura aparte presarate prin acest oras. Vom continua spre Saint Jean de Luz, a doua oprire a zilei. Saint Jean da Luz este o mica localitate de coasta, unde vom putea gusta dulciuri traditionale locale. Vom continua spre Hondarribia, unde vom face o pauza de pranz in cartierul pescaresc, cu baruri si restaurante traditionale la fiecare pas. Timp liber la dispozitie pentru plimbari prin aceasta localitate sau pentru a servi masa de pranz (nu este inclusa). La finalul zilei vom ajunge in San Sebastian, unde vom face un tur pietonal prin centrul orasului si vom admira panorama muntelui Iquledo. Transfer la hotel. Cazare in San Sebastian.

Ziua 3. San Sabastian

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare sau pentru a vizita San Sebastian.Va recomandam sa vizitati Plaza de la Constitucion si sa va delectati cu pintxos (tapas din Tara Bascilor). Cazare in San Sebastian.

Ziua 4. San Sabastian - Bilbao (aprox 110 km)

Mic dejun. Dimineata vom avea timp liber la dispozitie pentru vizite in San Sebastian. Dupa amiaza vom fi transferati la hotel in Bilbao.

Ziua 5. Bilbao - Rezervatia Urdaibai - Bermeo - Guerinca - Bilbao

Mic dejun. Vom pleca intr-un tur in zona orasului Bilbao. Vom admira podul Vizcaya, un pod unic in lume, unde persoanele si masinile sunt transportate pe o platforma suspendata, asemanatoare cu o telecabina, acest pod este inclus in patrimoniul UNESCO. Vom continua cu Castelul Butron, a carui arhitectura ne aminteste de castelele din basme. Vom continua cu rezervatia biosferei Urdaibai, unde putem admira insula San Juan de Gaztelugatxe, folosita ca platou de filmare pentru serialul Urzeala Tronurilor. Vom continua spre Bermeo, un sat pescaresc traditional, unde vom face un tur scurt pietonal si vom avea ocazia sa savuram o portie de pintxo. Ultima oprire este in Guerinca, unde vom putea admira faimosul Copac din Guerinca, un important simbol al bascilor si vechiul parlament basc. In jurul pranzului ne vom intoarce in Bilbao. Dupa-amiaza vo face un tur prin cel mai mare oras al Tarii Bascilor, in care vom descoperi orasul medieval cu stradutele lui pitoresti. Vom vizita Plaza Nueva, Plaza de Miguel Unamuno si Mercado de la Ribera. Vom admira si catedrala gotica, construita din secolul al XIV-lea. Cazare in Bilbao.

Ziua 6. Bilbao - Vitoria - Laguardia - Vitoria

Mic dejun. Vom pleca spre Vitoria, capitala Tarii Bascilor. Vom face un tur panoramic si unul pietonal prin orasul vechi ce pastreaza multe vestigii medieval, unele vechi de opt secole. Orasul Vitoria a fost infiintat de Sancho al VI-lea al Navarrei. Centrul orasului este dominat de catedrala Santa Maria, iar langa acestea se gasesc alte trei biserici dedicate lui San Miguel, San Vicente si San Pedro. In timpul turului vom opri la o degustare de dulciuri basce. Vom continua spre regiunea La Rioja Alavesa, unde vom admira panorama podgoriilor si a marii. Aici vom vizita localitatea Laguardia, unde ne vom plimba pe strazile medievale din acest sat pitoresc. Ne vom intoarce in Vitoria, unde vom avea timp liber la dispozitie. Va recomandam sa vizitati Plaza Espana si Plaza de la Virgen Blanca, magaziele din centrul orasului si sa savurati o portie de pintxos. Cazare in Vitoria.

Ziua 7. Vitoria - Bilbao - Madrid

Mic dejun. In functie de orarul trenurilor aveti timp liber la dispozitie si vom fi transferati la gara din Bilbao. Ne imbarcam la bordul trenului cu destinatia Madrid. Sosire in Madrid. Transfer la hotelul din Madrid unde vom fi cazati. Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Ziua 8. Madrid - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare la ora 12:15. Sosire in Bucuresti la ora 17:15.

Hoteluri

*Hotelurile sunt clasificate conform standardelor locale, la aceasta oferta se vor nominaliza in saptamana plecarii.

Informatii utile

• Grup minim 35 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Agentia/ghidul insotitor/ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului, atat inainte de calatorie cat si in timpul programului.

Tarife

Data plecare Tarif
01.08.2024 1499 Euro
07.10.2024 1499 Euro
25.11.2024 1499 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 285 euro;
Copil sub 12 ani: 799 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Bilet de avion dus Bucuresti - Madrid - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Tarom;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in zona Bilbao la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Marid la hotel de 3*;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in San Sebastian la hotel de 3*;
• 1 noapte de cazare cu mic dejun in zona Vitoria la hotel de 3*;
• Transferuri si tururi conform program turistic;
• Intrarile la obiectivele turistice mentionate in programul turistic;
• Asistenta turistica in limba romana - ghid roman;

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala si storno - optionale, dar recomandate;
• Excursiile optionale;
• bacsis pentru sofer si ghid, se va achita local;
• taxele de oras/statiune se vor achita la receptiile hotelurilor, aproximativ 2-3 euro/persoana/zi in functie de orasul vizitat.

Orar de zbor

• Bucuresti Otopeni 08:10 - Madrid 11:15
• Madrid 12:15 - Bucuresti - Oopeni 17:15
*Atat compania aeriana, cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Tarom

Galerie foto

Rezerva acum!