FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Vacante in Austria superioara

Ofertele Europa Travel in Austria superioara

Despre Austria superioara

Este al treilea land ca marime din tara, avand capitala in orasul Linz - un oras din nord-vestul Austriei, pe fluviul Dunare. Austria Superioara este renumita pentru orasul Steyr si orasul Linz.
Austria Superioara are si arata tot ce are mai frumos intreaga Austrie, este un mix de lacuri montane cu apa critalina, paduri, campii si munti. Locul este inconjurat de Dunare, padurile bavareze si regiunea Waldviertel si ofera vacante placute in satele linistite de munte.
Posibilitati de sanius excelente se gasesc si la Bad Goisern, unde au avut loc si campionatele mondiale ale curajosilor care practica sania. Partia de sanii Trockentann, partial iluminata, face parte din atractiile pentru iubitorii de sanius. Si in statiunea Pyhrn-Priel se practica saniusul, de exemplu pe partia naturala Zottensberg din Rosenau, dotata cu nocturna, distractia dureaza pana tarziu in noapte.
 
Zone de interes turistic:
• Linz este un oras frumos si, uneori, subestimat. Fiind al treilea oras ca marime din Austria, Linz are o importanta majora atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere turistic, atragand o multime de vizitatori din toate colturile lumii prin varietatea sa de obiective culturale si activitati interesante.
• Wels este al doilea cel mai mare oras din Austria Superioara, situat in partea de nord a Austriei, pe raul Traun langa Linz. Wels este situat in Hausruckviertel la o altitudine de 317 m. De la nord la sud, se extinde peste 9.5 km, de la vest la est, peste 9.6 km. 3,4% din suprafata este acoperita cu paduri, 23,5% este folosit pentru agricultura.
• Steyr este un oras din Austria. Este al treilea dupa marime din regiunea Austria Superioara. Orasul se gaseste la confluenta raurilor Enns si Steyr si aici se amplaseaza administratia districtului Steyr-Land.
• Alte obiective turistice: Gradina Botanica - Linz; Fortareata Din Salzburg - Hohensalzburg; Castelul Hellbrunn - Salzburg;
Palatul Rezidenz - Salzburg.
 
Zone de schi in Austria Superioara:
 
Feuerkogel - Ebensee
Deasupra pitorescului lac Traunsee, gasim partiile de schi din Feuerkogel. Aceasta zona este cea mai insorita din Austria de Sus. Se situeaza in inima Salzkammergutului si asteapta iubitorii sporturilor de iarna cu o telecabina de 8 persoane, un telescaun de 6 persoane si cu o panurama asupra Dachstein si lacurile din imprejurimi.
Aceasta statiune este recomandata in special familiilor, de la mic la mare, de la incepatori la avansati, deoarece aici gasesc partia ideala pentru nivelele lor de pregatire. Din Ebensee puteti ajunge la cota 1600 m cu telegondola Feurkogel.
In afara de partiile de schi va recomandam urmatoarele posibilitati: piste de schi fond in jurul lacului, snowboard - park, patinoar, bowling pe gheata, excursii cu sanii trase de cai, piscina, saune si numeroase restaurante si baruri.
Diferenta de nivel: 734 - 1680m
Orar de functionare instalatii: 09:00 - 16:00
Sezon deschis: decembrie-aprilie
Partii: Usoare (4 Km); Medii (5 Km); Dificile (1 Km).
Instalatii de cablu: 7
Tarife instalatii adult/copil: Zi-full: 35/20 Euro; ½ Zi: 30/17 Euro; 2 zile: 64/36 Euro; Ski pass 5 zile: 144/81 Euro.
 
Hinterstroder - Hoss
Statiunea Hinterstroder - Hoss va ofera 30 km de partii excelent intretinute, accesibile chiar din centrul satului cu o telecabina de 6 locuri. Ca posibilitati de apres ski pe langa partiile nocturne, va recomandam: trasee de drumetii pentru iarna, piste nocturne pentru sanius, popice pe gheata si excursii cu sanii trase de cai.
Diferenta de nivel: 752 - 2000m
Orar de functionare instalatii: 09:00 - 16:00
Sezon deschis: decembrie-aprilie
Partii: Usoare (12 Km); Medii (18 Km); Dificile (10 Km).
Instalatii de cablu: 11
Tarife instalatii adult/copil: Zi-full: 35/20 Euro; ½ Zi: 30/17 Euro; 2 zile: 64/36 Euro; Ski pass 5 zile: 144/81 Euro.

Rezerva acum!