INFORMARI PENTRU CALATORIE

Shopping in Bansko

Vacanta de vara sau de ski in Bansko

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Indiferent ca vrei o vacanta de vara sau o vacanta la ski in Bansko, statiunea de munte are o multime de oportunitati de shopping cu care sa te incante. De la buticuri, magazine fashion de renume, magazine de artizanat si pana la un mall bogat in branduri celebre, statiunea este tot ce ti-ai putea dori de la o vacanta de relaxare sau ski in Bansko. Vezi mai jos ce anume poti gasi si cumpara in timpul unei pauze de pe partiile de ski in Bansko sau a unei plimbari montane pe trasee istorice. Documenteaza-te si have fun!

Articole sportive si echipamente de ski in Bansko
Multi turisti vin in vacanta de ski in Bansko pregatiti cu totul de distractie. Cu toate acestea, aici vei gasi zeci de magazine cu articole sportive si echipamente de ski in Bansko, pentru toate dimensiunile si toate nivelurile de pregatire. Nu se stie niciodata daca iti uiti ceva acasa. Cele mai multe magazine de articole sportive vand ecipamente de ski in Bansko, snowboard, incaltari de schi, pantofi de alpinism, haine groase si alte echipamente esentiale pentru practicarea sporturilor de iarna. Echipamentul de snowboard & ski in Bansko este, de obicei, in functie de marca, iar printre marci vei gasi K2, Burton, Nordica, Salomon, Easton, Columbia, Itasca, Merrell, Giro, SIMS, The North Face, GoPro si multe altele.

Fashion stores in Bansko
„Moda este pasiunea mea” – Daca te recunosti in aceste cuvinte, atunci vacanta de vara sau de ski in Bansko este o alegere perfecta. Statiunea este impodobita cu magazine fashion, in care gasesti tot ce ti-ai putea dori, bineinteles, in functie de sezon: imbracaminte de inalta calitate, pantofi si genti. De asemenea, exista si un mall in Bansko, care ofera produse de top ale unor branduri fashion de renume, dar si buticuri mici. Fiind o statiune apreciata la nivel mondial, magazinele de aici au produse de top. Asa ca, sa nu te mire daca vei gasi ceva unic, de care nimeni altcineva nu are si nu o va mai gasi in alte magazine din Bansko. Gandeste-te la asta si... go shopping in vacanta de vara sau de ski in Bansko.

Arta si siveniruri in Bansko
Suvenirurile bulgaresti sunt un pic diferite fata de ce gasesti in alte tari. Cele mai mult sunt relativ apropiate de orasul bulgar din sezolul al 180-lea si reprezinta diferite piese de arta & artizanat, care obisnuiau sa se produca la acea vreme. Aproape orice suvenir este handmade, realizat prin metodele pe care maiestrii le foloseau in urma cu doua secole. Suvenirurile sunt elemente in mare parte traditionale, folosite de bunicii bulgari. Printre ele se numara: cupe colorate, vase, papusi, suporturi de vin, sticle si pahare din ceramica si lemn, butoaie mici de vin, ulei de trandafir, tesaturi colorate, covoare, arme vechi, sabii, cutite, tunuri de lemn, etc.

• Despre Bansko

• Baruri si restaurante in Bansko

• Atractii turistice in Bansko

• Vacante in Bansko


Rezerva acum!