FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Vacante in Elenite

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Elenite

Elenite este un complex de vacanta, situat la malul marii, pe versantul sudic al Muntelui Balcanic. Complexul este situat intr-un golf frumos din imediata apropiere de Cape Emine, la 4.5 de kilometri de Sveti Vlas, 8.5 de kilometri de Sunny Beach si la doar 40 de kilometri de Aeroportul International din Burgas. Statiunea a fost conceputa astfel incat intregul sau spatiu de relaxare sa fie in partea sudica. Ea este formata din vile si hoteluri atent pozitionate intre verdeata padurilor Muntelui Balcanic, oferind liniste, lux, piesaje frumoase si aer curat. Desi mica, Elenite este destinatia perfecta pentru un concediu cu prietenii sau cu familia, ferit de ochii lumii, dar cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. Pe langa unitati de cazare atent amenajate, complexul are plaja de nisip, apa de mare curata si calda, alaturi de mai multe restaurante, baruri si cluburi de noapte. Iar daca esti un iubitor al sporturilor nautice, aici poti practica in liniste surf, yachting, canotaj sau polo pe apa.

Atractii

Elenite Holiday Village este singura statiune bulgara indreptata spre sud, care ofera conditii favorabile pentru vacanta de vara. Infiintata in 1984 ca statiune de familie pentru turistii din Scandinavia, Elenite a unit frumusetea muntelui cu vilele ridicate pe dealurile inclinate, cu vedere spre infinita mare, si cu hotelurile contruite pe plaja. Constructiile au o arhitectura moderna, iar vilele asigura o atmosfera linistita de familie, totul la doar aproximativ 6 kilometri de Sunny Beach. Fiecare zona a acestei statiuni, aflata departe de agitatia marilor orase, pare a fi un colt preferat de cupluri, varstnici si de familiile cu copii.

Aici vei gasi 5 hoteluri impresionante si 212 vile cu doua etaje, alaturi de numeroase activitati sportive acvatice si terestre. Exista centre organizatoare de drumetii, jeep safari, tir cu pusti de aer, aerobic, jocuri in aer liber sau echitatie. Dintre acestea, cea mai populara activitate este excursia de safari in Balcani, ce include si o excursie traditionala de jeep safari. Programul sau de baza include o sesiune de pescuit, tir cu pusca cu aer comprimat, animatie, excursii spre case bulgare cu gradini unice, degustari de vinuri, vanatori de comori, traversari de rauri repezi si nelipsita cina bulgareasca, cu delicatese culinare si muzica traditionala locala. Cat despre copii, organizatorii acestor tururi au introdus in unele programe si plimbarile cu magarusii.

Rezerva acum!