FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Baruri si restaurante in Sveti Vlas

Petreceri si mancaruri traditionale

Ofertele Europa Travel in Sveti Vlas

Pentru cei in cautare de experiente culinare aparte, Sveti Vlas ofera numeroase restaurante, taverne cu programe folclorice si restaurante fast-food. Este statiunea bulgareasca de vacanta in care gasesti nu doar relaxarea pe plaja si romantismul apusurilor de soare, ci si nebunia serilor cu petreceri traditionale si mancaruri bulgaresti, toate intr-o atmosfera prietenoasa si un standard ridicat al serviciilor. Printre cele mai recomandate restaurante cu specific pescaresc sunt cele din portul de iahturi "Dinevi Marina", perfecte pentru relaxare, romantism si experiente de-a dreptul memorabile. Iar daca esti energic din fire si iti place sa petreci, alege “Bulgari”, restaurantul cu cel mai apreciat program folcloric din statiune, situat chiar  pe plaja centrala a statiunii.

Cele mai populare baruri, restaurante si discoteci din Sveti Vlas sunt:
Disco "Brazilia" - se afla in centrul statiunii

“Magnito" inseamna “libertate” si se afla in portul de iahturi Dinevi Marina. Este locul in care pierzi notiunea timpului datorita aromelor si a programului de seara, in cadrul careia vei asculta melodiile unor nume mari ai muzicii pop bulgaresti, precum Lili Ivanova si Vasil Naydenov.

Folk Club "Rococo" - In Folk Club "Rococo", din Dinevi Marina, vei vedea unii dintre cele mai tari cantareti de muzica pop din Bulgaria. Deci, intrat aici, pregateste-te pentru nopti salbatice.

Night Club "Planet Yacht" – nu este deloc intamplator ca "Planet" poarta titlul de "bar de lux". Este primul loc care iti va atrage atentia de indata ce vei ajunge in Dinevi Marina. Barul ofera oaspetilor sai jacuzzi sub cerul instelat, sali de recreere, servicii de prima clasa si bauturi unice, fiind cunoscut drept cel mai luxos bar de pe litoralul bulgaresc.

Barul pe plaja "Marul de Aur" – aflat chiar in fata Gradinii Edenului
Cocktail bar “La Playa” este situat chiar pe malul marii
Bar Glarus - situat pe plaja Nov, la vestul portului, in fata complexului Sun Palace
Taverna Philippopolis
Beach bar Sineva
Pian si sushi bar Magnito

• Despre Sveti Vlas

• Obiective turistice in Sveti Vlas

• Vacante in Sveti Vlas


Rezerva acum!