EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Vacante in Lemnos

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Lemnos

Insula Lemnos numita si Limnos este situata in partea de Nord a Marii Egee fiind destinatia indicata pentru o vacanta linistita in contact direct cu natura. Nenumaratele golfuri, plajele intinse si malurile formate din roci vulcanice alternind cu mici dealuri si satele traditionale ne ajuta sa ne facem o imagine de ansamblu asupra insulei.

Cu o suprafata totala de 477 kmp, insula Lemnos este inconjurata de insulele Thassos, Samothraki si Agios Efstratios. Cel mai inalt punct al insulei este Muntele Vigla cu o altitudine de 470 m, iar coasta insulei masoara 257 km. Capitala insulei este insula Myrina, oras cunoscut pentru Castelul Bizantin, aleile pietruite dar si ca punct de acces in insula prin portul si aeroportul sau.

Atractii

Unul din punctele de atractie ale acestei insule este reprezentat de cele 22 de plaje ce inconjoara insula: Platy, Thanos, Keros, Zematas, Fanari, Gomatas, etc. dar si de obiectivele sale turistice: Padurea Pietrificata, Cascadele din Kaspakas, Castelul Bizantin, Muzeul Arheologic, Muzeul Eclesiastic, tempele si situri arheologice, lacase de cult.

Locuitorii insulei Lemnos sunt recunoscuti pentru produsele locale si gastronomie: vinul alb sec Kalampaki sau Limnio, brinza Kalathaki sau Salamoura, produse apicole.

Cai de acces in insula Lemnos:

Cu avionul din Salonic sau Atena, curse regulate catre aeroportul international al insulei;

Cu ferry boat din orasul Kavala sau Salonic, curse regulate.

Rezerva acum!