INFORMARI PENTRU CALATORIE

Plaja Olympic Beach

Descriere si facilitati

Ofertele Europa Travel in Olympic Beach

Cea mai buna perioada de plaja... oricand! Dimineata te asteapta rasaritul, dupa amiaza te relaxezi pe sezlong sau te avanti in mare pentru sporturi nautice, iar seara esti acaparat de imaginea apusului si ademenit de mireasma mancarurilor de la psarotaverne. Olympic Beach este o plaja extrem de lunga, regasita des in revistele de turism, careia nu-i lipsesc facilitatile turistice. Ai la indemana o multime de sezlonguri si umbrele de soare, gogosi proaspete facute de mana localnicilor, o mare limpede si un centru de sporturi nautice, care sa invioreze putin atmosfera. Apa marii este uimitor de limpede si albastra, valurile sunt foarte linistite, iar nisipul fin este un real rasfat pentru copii.

Olympic Beach si Paralia Katerini

O plaja de nisip care se intinde pe mai multi kilometri, Olympic Beach este constant premiata cu „Blue Flag” si atrage anual mii de vizitatori, majoritatea familii cu copii. Printre strazile ticsite cu magazine, hoteluri, camere de inchiriat si bungalouri, statiunea abunda in baruri si restaurante cu meniuri locale si internationale. In apropierea plajei exista si o zona de camping, special amenajata pentru turistii care vor sa-si petreaca vacanta in aer liber, savurand din plin aerul curat si briza mediteraneana. Olympic Beach este punctul central al judetului Pieria si apartine municipiului Katerini. Plajele Paralia Katerini si Olympic Beach sunt o intindere continua de nisip auriu, cele doua comunitati turistice fiind legate printr-un bulevard bine luminat, amenajat cu o pista de biciclete si un traseu pietonal aproape de malul marii, pe care il poti strabate lejer in timpul unei plimbari pe inserat. Mai ales ca, mergand de-a lungul plajei, Olimpic Beach se afla la doar 2.5 km de Katerini. Statiunea este linistita chiar si noaptea. Poti petrece in baruri si restaurante, insa daca vrei nebunie, indreapta-te spre Paralia Katerini.

Paralia Katerini se asemana puternic cu plaja Olympic Beach, singura diferenta fiind agitatia si galagia la lasarea serii, cand zeci de cluburi isi deschid usile, muzica greceasca din taverne rasuna pana pe malul apei, iar petrecerile organizate pe plaja aduna o multime de tineri pusi pe distractie. Chiar daca multi spun ca Paralia Katerini este o singura plaja, aceasta este formata, de fapt, din doua plaje diferite: Paralia si Katerini, aflate la o distanta de aproximativ opt kilometri una de cealalta. Iar Olympic Beach se afla chiar la marginea plajei Paralia. Ca si Olympic Beach, Paralia si Katerini sunt detinatoate de „Blue Flag” pentru apele limpezi, nisipul curat si siguranta oferita.

• Despre Olympic Beach

• Taverne in Olympic Beach

• Vacante in Olympic Beach


Rezerva acum!