Vacante in Cap Aurora

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Cap Aurora

Statiunea Cap Aurora, cea mai mica dintre statiunile Mangaliei Nord este situata intre Jupiter (1 km) si Venus (1 km) si la circa 5 km de Mangalia. Statiunea Cap Aurora, are un farmec deosebit, cu plajele sale linistite, vegetatia abundenta si apele bogate in sulf. Este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos, in contrast cu linia dreapta a litoralului din alte statiuni. Specifice pentru Cap Aurora sunt micile golfuri marginite de diguri de protectie, care dau un aspect dantelat malului.
Plaja este usor fragmentata, datorita golfuletelor numeroase, vegetatiei si a hotelurilor, care se afla foarte aproape. Cazarea in statiune se face la hotelurile cu nume de pietre pretioase si cu o arhitectura originala, cu descresteri volumetrice pana la nivelul plajei. Aceste aspecte, cat si arhitectura unica pe litoralul romanesc a hotelurilor de aici, au facut ca aceasta micuta statiune sa fie asaltata multi ani la rand de turisti romani, dar si de foarte multi straini.
 
Altitudine: 10 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 6 km, Bucuresti 252 km, Cluj-Napoca 702 km, Timisoara 815 km, Sibiu 547 km, Baia Mare 801 km, Oradea 847 km, Arad 849 km, Suceava 562 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 65 km.
Factori de cura: Heliomarina, namol sapropelic, tratamentul afectiunilor reumatologice, dermatologice.

Atractii

Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Farul Genovez.

Rezerva acum!