INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Bran - Moeciu

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Bran - Moeciu

Comuna Bran este una din cele 44 de comune ale judetului Brasov. Situat intr-un loc pitoresc la 24 de km de Brasov pe DN 73, care uneste Brasovul de Campulung Muscel, Branul este un punct de atractie pentru turistii romani si straini. 
Bran, impreuna cu localitatile din jur, este leaganul turismului rural romanesc. Asezat la intrarea in culoarul Bran-Rucar, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca, Bran este pretuit pentru frumusetile naturii inconjuratoare. O statiune climaterica de interes local, azi este o statiune in plina dezvoltare, centru national al turismului rural, ecologic si cultural. Beneficiind de un sit natural deosebit, apropierea muntilor Piatra Craiului si aproape toate localitatiile din imprejurime de un specific traditional de mare valoare sunt de interes.
Simon, Moeciu, Fundata, Sirnea sunt localitati rurale in imediata apropiere si pastratoare de vechi traditii etnografice si folclorice, ofera la randul lor posibilitatea cunoasterii ospitalitatii poporului roman.

Rezerva acum!