INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Saturn

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Saturn

Aflata in imediata apropierea a Mangaliei, staiunea Saturn este locul preferat de divertisment estival al localnicilor, dar si al turistilor cazati in orasul Mangalia. La nord, Statiunea Saturn se invecineaza cu Statiunea Venus de care este legata printr-o plaja lunga si lata, de 2 km lungime si o latime de 100-150 m. De asemenea, turistii pot beneficia de izvoarele mezotermale sulfuroase si ale namolului cu valoare terapeutica, utilizate in tratarea diverselor afectiuni.
Pe plaja dintre Venus si Saturn se organizeaza in fiecare vara concertul Europa FM Live pe plaja, manifestare artistica ce aduna an de an numerosi artisti de talie nationala si internationala.
 
Altitudine: 3-10 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 1 km, Bucuresti 253 km, Cluj-Napoca 719 km, Timisoara 818 km, Sibiu 548 km, Baia Mare 873 km, Oradea 877 km, Arad 851 km, Suceava 564 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 67 km.
Factori de cura: Cura heliomarina, namol sapropelic, bai sulfuroase, tratament in afectiuni reumatologice, ginecologice, dermatologice.

Atractii

Sporturi de apa
Terenuri de sport in diferite zone ale statiunii.
In partea de nord, in fiecare vara, poposeste circul.
Pe plaja dintre Saturn si Venus este organizat in fiecare sezon Liberty Parade, un eveniment muzical care atrage tineri din toata tara si din strainatate.

Rezerva acum!