FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Lotus Therm 5* - 1 Decembrie in Baile Felix, Romania 2021 - transport individual

Tarife de la 1649 Lei

Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
Sejur 4 noptiLoc in camera dubla standard
27.11 - 01.12.2021 1649 Lei

Despre hotel

Amplasat aproape de liziera pădurii, în preajma lacurilor cu lotuşi sacri, nuferi albi, nuferi termali.
Cu o capacitate de 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente standard, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Etajul 7 al hotelului este alcătuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasă proprie. În zona recepției Lotus Therm Spa&Luxury Resort vă întâmpină Crystal Café - modern şi ospitalier - este un bar de zi destinat întâlnirilor formale şi informale.
Aquapark Felixarium – relaxarea și distracția se întâlnesc într-un concept acvatic surprinzător
Va stau la dispozitie 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Însă, atracţia principală rămâne cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.
Lux și excelență în domeniul serviciilor de balneologie și SPA
Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele. Centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.
Tehnologie de ultimă generație în recuperare – TECAR TERAPIA - În cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se află unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a României.
Website hotel: https://www.lotustherm.ro/ro/

Galerie foto

Rezerva acum!