FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel International 4* - 1 Mai in Baile Felix, Romania 2015 - transport individual

Tarife de la 323 Lei

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
Hotel International 4*30.04-03.05.2015- 3 NOPTI
Loc in camera dubla 323 lei
Single 404 lei
Pat Suplimentar cu mic dejun si cina festiva 1 mai copii (2-11.99 ani) 161 lei
Pat Suplimentar cu mic dejun si cina festiva 1 mai copii (12-17.99 ani) 255 lei
Cazare cu mic dejun si cina festiva 1 mai copii <12 ani fara pat suplimentar 94 lei

Observatii

Tariful include: 3 nopti cazare cu mic dejun, cina festiva  (01 Mai 2015), acces gratuit la piscina hotelului,sezlong , sala de fitness si sauna.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant International, categoria I, in sistem fisa cont pentru cina si dejun si bufet pentru mic dejun. 

Baza de tratament: instalatii si proceduri de tratament, bai cu apa termala in vana si bazine, elongatii vertebrale in apa si pe masa, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetica cu produse Gerovital.

Despre hotel

Este singura unitate hotelieră din România căreia i-a fost acordată sigla EUROPESPA-med, care atestă îndeplinirea standardelor Asociaţiei Europene a Staţiunilor Balneare (ESPA) referitoare la infrastructura generală a terapiilor, igienei şi securităţii turiştilor.
Localizare: hotelul este situat in partea de sud a statiunii la liziera padurii.
Dotari camere: camere duble: baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.
Dotari generale: restaurant, bar de zi, cofetarie, lifturi, piscina exterioara si interioara, 110 camere duble, 80 camere single, 20 apartamente, sala de conferinte, parcare pazita, cu plata. Centru de Wellness:hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo- sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar.
Nu se accepta animale de companie.

Galerie foto

Rezerva acum!