×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Delta Boutique and Carmen Silva Resort 5* - 1 Mai in Delta Dunarii, Romania 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: este situat in Crisan, localitate aflata chiar in mijlocul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, direct pe malul bratului Sulina.
Facilitati camere: Toate camerele sunt amenajate modern, cu mobilier din stejar si elemente decorative ce va vor face sa va simtiti cat mai aproape de natura.
Resortul dispune de 21 camere standard de aproximativ 19 mp dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, convectoare electrice pentru incalzire, televizor, minibar, safe box, telefon si internet wireless.
Facilitati hotel: Pensiunea este formata din 25 unitati de cazare (21 camere standard si 4 apartamente) si dispune de piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, receptie & lounge, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, tenis de masa, billiard, foisor, ponton de acostare in fata pensiunii si ponton la canalul din spate,restauranta la carte cu terasa cu vedere la Dunare. Este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete - Delta Boutique si Carmen Silva, ce apartin aceluiasi complex.
Website hotel: https://deltaboutique.ro/

Rezerva acum!