×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Complex Green Village Resort 4* - 1 Mai in Delta Dunarii, Romania 2020 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Green Village este localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, la 1,5 km de plaja salbatica si lata si la 57 km de mers cu barca cu motor de Murighiol, resortul ofera atat foarte multe facilitati, cat si liniste si relaxare intr-un cadru unic din Romania.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aparate contra tantarilor. De regula, perioada in care sunt cel mai activi este dupa apusul soarelui, intre 20:30 si 22:30. Este mereu o idee buna sa aveti la dumneavoastra cateva pastile de rezerva pentru aparat si spray-uri contra insectelor; TV LCD, baie cu cada, balcon/terasa in cazul apartamentelor, aer conditionat, minibar, dulap pentru haine, scaune tip sezlong, produse toaleta.
Facilitati hotel: Zona Egreta- jacuzzi in aer liber, centru de conferinte (100 locuri); Zona Pelicanul- piscina, restaurant (240 locuri), club copii, braserie, cinematograf cu 3 sali (30, 60 si 120 locuri), tenis de masa, masaj (cu plata), centru de conferinte, biliard, biblioteca; Camping Delfinul- teren fotbal si volei pe nisip, cinematograf in aer liber
Website hotel: https://www.greenvillage.ro/

Rezerva acum!