×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Gulliver Delta Resort 4* - Craciun in Delta Dunarii, Romania 2021 - transport individual

Tarife de la 799 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Sejur 3 noptiCorp centralCasuta
  Tarif standard Tarif redus Tarif standard Tarif redus
Loc in camera dubla 1250 RON 899 RON 1050 RON 799 RON
Supliment al treilea adult in camera - 300 RON
*Copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, in camera cu 2 adulti.
 

Observatii

Program

Ziua 1. 23.12.2021. Sosire la Gulliver Delta Resort
In cursul dupa-amiezii veti sosi la pensiune. Gazdele va vor intampina cu un platou de tartine cu icre de stiuca si cu un pahar de afinata si palinca. Seara veti servi cina.
Ziua 2. 24.12.2021. Ajunul Craciunului
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. In jurul orei 12.00, vom participa la ritualul traditional al pregatirii porcului pentru masa de sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat si traditionala pomana a porcului. Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de petrecere, pana la marea intalnire! In aceasta seara speciala toata lumea il asteapta cu emotie pe Mos Craciun. Atat cei mici cat si cei mari il vor incanta pe oaspetele de onoare al serii cu poezii si cantece de Craciun, iar cadourile sale vor rasplati pe toata lumea. Vom continua atmosfera specifica Sarbatorilor de iarna autentice cu un program de colinde si dansuri lipovenesti si cu o cina festiva.
Ziua 3. 25.12.2021. Craciunul
Ziua de Craciun debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. La care se adauga, bineinteles, specialitatile din peste. La desert avem pufosii cozonaci ori placintele cu branza dulce si stafide. Inainte de masa de seara ne bucuram de un foc de tabara pe malul apei, acompaniat de un pahar de vin fiert si tuica fiarta. La Cina de Craciun va invitam la o petrecere cu tema Carnaval, asa ca va asteptam imbracati in costume fanteziste. La petrecere veti avea parte de un program de karaoke si bufet suedez.
Ziua 4. 26.12.2021. Plecare de la Gulliver Delta Resort
Mic dejun. Veti depana amintirile acestui Craciun de poveste la o cana de ceai sau cafea. Check-out la ora 11:00.

Servicii incluse

• Cazare 3 nopti;
• Pensiune completa (mic dejun, pranz si cina)
• Mese festive: Cina festiva din Ajunul Craciunului: La aperitiv veti servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, batog de crap, crema de branza si spate de ficat de casa. Atmosfera este intretinuta de muzica la alegerea dumneavoastra. Sunt recomandate si dansurile lipovenesti. Meniul continua cu gustari din salata de singer, stiuca umpluta, salau afumat, chiftelute de peste, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada de porc cu legume si aspic de curcan. Intre sarbe si hore veti fi serviti cu crap protap la tava cu garnituri asortate (surpriza bucatarului). La final veti fi serviti cu tarte si deserturi specifice zonei. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim free bar si fructe. Masa festiva de Craciun: Veti servi o ciorbita de proc cu tarhon, friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturi asortate, la care se adauga specialitati din peste. La desert veti servi cozonaci traditionali si placinte cu branza dulce si stafide.
• Pachetul de bauturi la cina festiva de Craciun: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata si minerala in regim free bar.
• Supriza de Bun Venit! (Intampinare cu sunculita si palinca la intrare);
• Acces gratuit la sauna;
• Foc de tabara;
• Biliard;
• Acces la locul de joaca pentru copii si la biblioteca;
• Posibilitatea de a practica badminton, fotbal in zapada, sah, table, darts, carti de joc, rummy, volei.

Despre hotel

Localizare: Hotel Gulliver Delta Resort 4*este situat pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol. Complexul are elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenesti.

Facilitati camere: 10 camere matrimoniale decorate in stil rustic-lipovenesc, fiecare este dotata cu aer conditionat, invertor, tv-led, mini-bar si acces la internet Wi-fi. Camerele au grup sanitar propriu ce dispun de articole de toaleta gratuite si uscatoare de par.

Turistii cazati la in casute, beneficiaza exact de aceleasi servicii ca si turistii din corpul central, avand acces in aceleasi timp cu acestia la absolut toate facilitatile hotelului (bar, restaurant, piscina, terasa, jocuri, pescuit de pe ponton etc.) Camerele sunt noi, spatioase (24 mp), dotate cu baie proprie, sunt amplasate  de jur imprejurul piscinei situate la doar cativa pasi de malul lacului.

Facilitati hotel: Servicii de masa - restaurant cu o capacitate de 40 de persoane, care serveste preparate traditionale intr-un cadru rustic cu vederi excelente catre paradisul apelor, iar turistii care vor sa deguste deliciile culinare in aer liber o pot face de pe terasa-bar acoperita.

Piscina in aer liber cu acces gratuit si include prosop de plaja, sezlong si umbrela. La bar se servesc racoritoare, bauturi alcoolice si inghetata.

Copiii au la dispozitie un loc de joaca dotat cu balansoare, tobogane si leagane, iar toti membri familiei se pot bucura de activitati recreative precum: tenis de masa, badminton, fotbal de masa, fotbal in iarba, darts, sah sau table.

Alte facilitati: Exceptand perioada de prohibitie, turistii pot pescui de pe pontonul hotelului, in conditii legale.

Servicii contra cost: inchirieri salupe rapide, acoperite sau descoperite si excursii optionale.

Website hotel: http://murighiol.gulliverresort.ro/

Rezerva acum!