×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Grand Yantra 4* - Craciun in Veliko Tarnovo, Bulgaria 2021 - transport individual

Tarife de la 95 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Perioada 21.12 - 28.12.2021Pachet 2 noptiPachet 3 noptiPachet 4 nopti
Loc in camera dubla twin 115 euro 138 euro 156  euro
Loc in camera dubla standard cu vedere la Tsarevets 135 euro 165 euro 176 euro
Copil 0 - 3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 4 -11.99 ani 41 euro 52 euro 62 euro
Camera single 146 euro 184 euro 209 euro
Pat suplimentar 60 euro 69 euro 75 euro

Observatii

Tarifele includ:

• 2, 3 sau 4 nopti cazare cu Mic Dejun
• cina Festiva in seara de Ajun si pranz in ziua de Craciun
• Acces piscina interioara
• taxa de statiune
• parcare
• Bonus: Sauna Park ( sauna, baie de aburi, zona relaxare)

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat in partea veche a orasului Veliko Tarnovo, in piata “Velciova Zavera”, la 220 km de Sofia, la 230 km de Varna. Hotelul este un monument cultural, asezarea lui ofera o panorama splendida catre Universitatea din Veliko Tarnovo. Hotelul ofera posibilitati excelente pentru turism cultural-istoric, turism de business, trasee turistice si turism de explorare, turism SPA si infrumusetare, turism religios. Cladirea hotelului este un monument cultural si are o locatie unica, in inima vechiului Tarnovograd, sub Samovodska charshia, cu vederi panoramice spre Universitatea din Veliko Tarnovo, rezervatie arhitecturala Arbanasi, cetatea Tsarevets si dealul istoric Trapezitsa, inconjurate de curbele pitorești al raului Yantra.
O data pe an langa hotelul trece legendarul tren Orient Express.

Facilitati: restaurant, piscina interioara, jacuzzi, sala de fitness, sauna uscata, sauna cu aburi, camera de relaxare, solarium, parcare (contra-cost).

Dotari camere: TV, telefon, minibar, internet Wi-Fi, uscator de par, baie proprie.

Informatii utile

In perioada 1 – 31.05.2021 pentru calatoria in Bulgaria turistii trebuie sa prezinte una din cele 3 variante:
• Un document privind schema de vaccinare completa impotriva Covid19 si trecerea unui termen de 14 zile de la data efectuarii ultimei doze.
(Documentul trebuie să conțină numele persoanei, (scris cu caractere latine, conform documentului de identitate cu care călătorește), data nașterii, datele la care au fost efectuate dozele de vaccin, denumirea comercială și numărul de identificare a lotului vaccinului efectuat, denumirea producătorului/posesorului licenței de utilizare, statul emitent și denumirea organului competent care a eliberat documentul.)
• pentru persoanele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 și s-au vindecat - un document care atesta un rezultat pozitiv al unui test PCR sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19, efectuat cu maximum 180 de zile și minimum 15 zile înainte, conform datei efectuarii testarii inscrise in document.
(Documentul (rezultatul testului PCR sau rapid antigen) trebuie să conțină numele și prenumele persoanei (în conformitate cu documentul de identitate cu care călătorește), datele laboratorului care a efectuat testarea (denumire, adresă sau alte date de contact), data la care a fost efectuată testarea PCR sau testul rapid antigen pentru COVID-19, înscrise cu caractere latine („PCR” sau „RAT”) și rezultatul pozitiv (“Positive”), care să permită interpretarea documentului.)
• un document care atesta un rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19 dintre cele mentionate mai jos, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii, considerate de la data efectuarii testarii, inscrisa in documentul respectiv.

Rezerva acum!