×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Revelion in Hurghada, Egipt 2023-2024 - transport cu avionul

Plecare : 27.12.2023

Aceasta oferta nu mai este valabila

Niciun hotel nu este disponibil

Orar de zbor

Plecare 27.12.2023: Bucuresti OTP 00:00 - Hurghada HRG 00:00

Intoarcere 03.01.2024: Hurghada HRG 00:00-  Bucuresti OTP 00:00

Excursii optionale

Cairo (autocar)
100 Euro/adult & 50 Euro/copil
Program: Aproximativ la 03:00 plecare din hotel, 06:30 pauza cca. 1/2 ora, 09:00 sosire la Cairo.Se viziteaza Muzeul Egiptean, plimbare optionala cu felucca pe Nil, pranzul cca. 1 ora, oprire pentru cumparaturi cca. 1 ora, transfer cu autocarul la Piramide/Sfinx si vizitarea acestora ccca. 2 ore;17:30 plecare spre Hurgada, 23:00 sosire in Hurgada.
Sunt incluse: transferul cu autocarul, asistenta turistica, intrarea la Muzeul Egiptean, Piramidele si pranzul.
Nu sunt incluse: bauturile, Sala Mumiilor din cadrul Muzeului Egiptean, intrarea in interiorul Piramidelor.
Cairo (avion)
240 Euro/adult & 230 Euro/copil
Program: Aprox: 06:30 zbor din Aeroportul din Hurgada, 07:45 sosire la Cairo; se viziteaza orasul si moscheea "Ali" cca. 1 ora; transfer cu autobuzul catre Muzeul Egiptean cca. 2 ore; vizitarea Piramidelor si a Sfinx- ului cca. 2 ore; vizitarea Institului de Papirus sau Magazin de parfumuri cca. 20 de minute; pranz cca. 1 ora; aprox: 16:00 transfer cu autobuzul la un centru comercial/ mall cca. 1/ 2 ore; 18:00 transfer catre Aeroportul din Cairo; 20:30 sosire in Hurgada.
Sunt incluse: asistenta turistica, biletele de avion, intrarea la Muzeul Egiptean, Piramidele si pranzul.
Nu sunt incluse: bauturile, Sala Mumiilor din cadrul Muzeului Egiptean, intrarea in interiorul Piramidelor.
Luxor
95 Euro/adult & 50 Euro/copil
Program: Aprox: 06:00 plecare din statiune; 10:30 sosire la Luxor; vizitare Complexului de temple de la Karnak- vestigii arheologice incluse in Patrimoniul Mondial Unesco cca. 1 ora si jumatate; pranz cca. 30/ 40 de minute; vizitarea celor 2 statui Colosii lui Memnon cca. 15 minute; vizita la Valea Regilor cca. 1 ora si jumatate; oprire pentru cumparaturi; vizita la Templul Reginei Hatshepsut din secolul XV i.e.n. unul dintre cele mai frumoase si deosebite monumente funerare de pe planeta cca. 45 de min: oprire pentru cumparaturi cca. 15 minute; aprox: 22:45 sosire in Hurgada.
Sunt incluse: pranzul, intrarea la Valea Regilor.
Nu sunt incluse: intrarea la Mormantul lui Amon Grave si bauturile.
Manastirile Sf. Antoniu si Sf. Pavel
60 Euro/adult & 33Euro/copil
Program: Pentru turistii dornici de o experienta spirituala in Egipt, excursia la Manastirile din Zafarana este perfecta deoarece aici se pot vizita cele mai vechi si frumoase manastiri crestine copte din intreaga lume: Manastirea Sf.Antonie si Manastirea Sf. Paul. Excursia incepe dimineata devreme cu plecare din statiunea Hurghada si transfer de aproximativ 3 ore pana la prima oprire, Manastirea Sf Antoniu, unde turistii au 2 ore la dispozitie pentru vizita. Va urma transfer spre al doilea obiectiv din program, Manastirea Sf. Paul, unde la fel va fi timp pentru vizita de aproximativ doua ore. Transferul de retur spre statiune va fi dupa- masa.
Insula Giftun
35 Euro/adult & 20 Euro/copil
Program: Este excursia perfecta pe mare pentru a vedea Marea Bariera de Corali din Marea Rosie. Se pleaca dimineata spre port, apoi cu vaporul pe mare inspre Insula Giftun. Vor fi 2 opriri de snorkeling cu ghid iar pranzul va fi pe vapor.
Insula Paradise
55 Euro/adult & 25 Euro/copil
Program: Insula Paradise este una dintre cele mai frumoase plaje din Hurghada inspre care va veti indrepta cu vaporul. Este o zi excelenta de snorkeling si un frumos pranz pe vapor.
Dolphin House
35 Euro/adult & 20 Euro/copil
Program: Este o alta optiune de a petrece ziua pe mare cu vaporul si a vedea atat Marea Bariera de Corali cat si posibilitatea de a vedea delfinii in habitatul lor natural.
Super Safari
50 Euro/adult & 27 Euro/copil
Program: Super safari este excursia potrivita pentru a face cunostinta cu desertul si populatia beduina din Egipt. Cu jeep- urile se ajunge intr- un sat al beduinilor ,se face o plimbare cu camila, se vede apusul in satul beduinilor, observarea cerului instelat si a constelatiilor printr- un telescop special, se ia cina in desert si se va incheia cu un spectacol traditional egiptean.
Baia Turceasca
25 Euro/adult & 15 Euro/copil
Program: Este un pachet de relaxare, un prilej pentru turisti de a va relaxa intr- una dintre cele mai vechi traditii din lume( peste 2000 de ani). Au inclus jacuzzi, sauna, baie cu aburi si peeling cu masaj pe masa calda de marmura.
Turul orasului Hurghada
10 Euro/adult & 6 Euro/copil
Program: Pentru aceasta excursie turistii vor fi preluati din hotel si vor avea ocazia sa viziteze principalele atractii ale orasului si de asemenea vor putea sa faca cumparaturi in bazaar si magazine de suveniruri. Vor vizita: moscheea din Hurgada, biserica din Hurgada, timp liber in bazar, vizita la un magazin de suveniruri, vizita la institutul papirusurilor.
Hurghada seara
25 Euro/adult & 15 Euro/copil
Program: Dupa cina veti putea face o plimbare in orasul Hurghada, shopping si vizita la o alta locatie interesanta, un Escape Room cu tematica faraonica. Pentru o ora veti sta intr-un complex de camera faraonice incercand sa deslusiti misterele ei pentru a evada in mai putin de 60 de minute.
Moto Safari (trei ore)
40 Euro/adult
In aceasta excursie veti vizita un sat traditional al beduinilor cu atv- urile si veti continua apoi cu o plimbare pe camila, veti servi ceai si narghilea la retur.
1001 de nopți și fântânile cântătoare
35 Euro/adult & 20 Euro/copil
Program: Un spectacol din folclorul egiptean, cu dansuri din buric, dans tanoura, fachiri, show cu cai arabi și cămile, acrobați și spectacol de lumini la fântânile cântătoare.
Excursie pe mare cu Corabia de Pirati
60 Euro/adult & 35 Euro/copil
Program: Se va pleca din Portul Hurgada. In aceasta excursie veti avea ocazia sa faceti snorkeling intr- una dintre cele mai spectaculoase zone cu recif de corali din Hurgada cu o ambarcatiune in stil piratesc din lemn.
Sunt incluse in aceasta excursie pranzul, bauturile, echipamentul pentru snorkeling si Wi- Fi.
Aqua Park Jungle
55 Euro/adult & 30 Euro/copil
Program: Jungle Aqua Parc este cel mai mare aqua parc tematic din Hurgada si are 35 de tobogane si 14 piscine. Excursia aceasta se organizeaza zilnic. Oaspetii sunt preluati de la hotel si vor avea timp liber in interiorul aquaparc- ului.
Sunt incluse: Masa de pranz.
Mini Egipt - Parc Tematic
22 Euro/adult & 15 Euro/copil
Program: Mini Egipt este un parc tematic in statiunea Hurgada unde turistii pot vedea 55 de peisaje egiptene in miniatura intr- un singur loc! Bucurati- va de o zi in familie alaturi de ghidul dvs care va va introduce in acest loc magic unde veti avea ocazia sa vedeti cele mai importante obiective turistice ale Egiptului in miniatura.
Grand Aquarium
24 Euro/adult & 18 Euro/copil
Program: Grand Aquarium este un acvariu public si gazduieste in jur de 1, 200 de specii. A fost deschis in anul 2015, are 24 GALERII DIFERITE, (3.500 m3) de apă marină și dulce si este unul dintre cele mai mari habitate acvatice din lume.
Delfinariu
25 Euro/adult & 15 Euro/copil
Program: La delfinariul din Hurgada veti avea ocazia sa vizionati un spectacol minunat cu delfini, lei de mare si pisici de mare.
Inot cu delfini
80 Euro adult /40 Euro copil
Program: Oaspetii se pot bucura de aceasta experienta minunata, vor face cunostinta cu delfinii, acestia vor canta si vor imparti pupici participantilor in timp ce fotografi profesionisti vor imortaliza momentele inedite.
Pret : in functie de durata
Nota: Tarifele si detaliile excursiilor sunt informative, acestea fiind organizate exculsiv de partenerii din Egipt, dar recomandate ca servicii sigure.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

Cetăţenii români care călătoresc în Republica Arabă Egipt în scop turistic au nevoie de viză.

Documentul de călătorie utilizat (pașaport simplu sau pașaport simplu temporar) trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului.

Viza turistică se poate obţine la aeroport, contravaloarea colantului de viză fiind achitată pe loc, sau la sediul Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România, costul acesteia fiind de aproximativ 25 USD

 

Rezerva acum!