Cazare Hotel Montana 2* - Sejur in Covasna, Romania 2018 - transport individual

Tarife de la 705 Lei

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
Perioada15.03-30.04.2014
Loc in camera dubla 2* 705
Loc in camera dubla 3* 825

Tariful include: 9 nopti de cazare, pensiune completa 9 zile, consultatie initiala si tratament 7 zile 

Observatii

Baza de tratament este dotata pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, ale tubului digestiv, hepato-biliare si afectiunilor asociate (metabolice, nevroza astenica) si dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru balneatie cu ape minerale, hidroterapie, aplicarea gazelor terapeutice (mofeta), kinetoterapie, terapie ocupationala, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, solarii, termoterapie. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele se efectueaza sub supravegherea personalului medical.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Despre hotel

Localizare: hotelul Montana este situat in partea nordica a statiunii Covasna.

Facilitati hotel: lift, seif, bar, camera pentru depozitarea bagajelor, restaurant, baza de tratament, farmacie, sala de gimnastica, teren de sport, frizerie si coafura, magazin, doua sali de conferinta cu o capacitate de 20 si, respectiv, 40 de locuri, parcare.

Facilitati camere: hotelul Montana dispune de 252 de camere (5 camere single, 235 camere duble, 8 camere triple si 4 garsoniere), toate dotate cu televizor, frigider, telefon, balcon.

Galerie foto

Rezerva acum!