INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Lemon Cliff Luxury 4* - Litoralul pentru toti in Mamaia, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat in Mamaia Nord, aproape de plaja LemonCliff, inaugurat in 2019!
Facilitati hotel: Hotel Lemon Cliff Luxury este un hotel nou aparut pe piata turistica delitoral (2019), hotel clasificat la 4 stele si care pune la dispozitia clientilor camere duble superior si apartamente, salon mic dejun, receptie non stop, parcare privata gratuita, zona privata de plaja. Nu se accepta animale de companie!
Plaja: toti clientii hotelului beneficiaza in mod gratuit,incepand cu a doua zi de cazare de 2 sezlonguri si o umbrela/ camera, la plaja Lemon Cliff. Dotarile plajei includ toalete, vestiare si cabine de dus, fiind exemplare prin curatenie.
Facilitati camere: Dotari camere: cu o suprafata generoasa, pat king size, TV Smart cu diagonala de 108 cm, Netflix abonament active, Wi-Fi, minibar, seif, aer conditionat, terasa generoasa dotata cu masuta pentru cafea si fotoliu, baie proprie, uscator par, cosmetice toaleta, servicii premium.
Dotari apartamente: este format dintr-un living luminos, dotat cu canapea extensibila si ferestre inalte si un dormitor spatios cu balcon propriu, pat king size,TV Smart cu diagonala de 108 cm, Netflix abonament active, Wi-Fi, minibar, seif, terasa generoasa dotata cu masuta pentru cafea si fotoliu, baie proprie,uscator par, cosmetice toaleta, espressor cafea, aer conditionat, servicii premium

Rezerva acum!