INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Intercontinental Abu Dhabi 5* - Paste in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Intercontinental Abu Dhabi este un hotel de 5 stele, parte din grupul hotelier Intercontinental Hotels and Resorts, situat in Emiratele Arabe Unite, in vibranta statiune Abu Dhabi - King Abdullah bin Abdul Aziz, aflandu-se la o distanta de 75 m de zona de cluburi si restaurante, 550 m de plaja, 2,7 km de Marina Mall si la 36,8 km de Aeroportul International Abu Dhabi. Cu vedere uluitoare la orizontul și Golful Arabic, acest hotel este un punct de reper in oras pentru plaja cu nisip alb, dar si pentru apropierea sa fata de port si de zumzetul restaurantelor cu vedere la mare.
Facilitati: piscina exterioara cu terasa, sauna, sala de fitness, 9 restaurant internationale cu specific, Wi-fi gratuit.
Facilitati camere: aer conditionat, Wi-fi gratuit, Tv satelit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, papuci, uscator de par.
Website hotel: http://www.ihg.com/intercontinental/hotels/gb/en/abu-dhabi/auhha/hoteldetail

Orar de zbor

Bucuresti, Otopeni 07:05 – Dubai DWC 13:45

Dubai DWC 19:25 – Bucuresti, Otopeni 22:25

Companie aeriana: HiSky

*poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile

Condiţii de intrare şi regim de şedere:

Cetatenii români pot călători în Emiratele Arabe Unite numai cu pașaportul simplu, care trebuie să aibă o valabiitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului.

Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Cetățenii români nu au nevoie de viză de intrare în acest stat.

De asemenea, este obligatorie încheierea unei asigurări medicale, fie printr-o companie emirateză, fie printr-o companie din străinătate.

Pentru informaţii suplimentare privind regimul călătoriilor în EAU, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze autorităţile emirateze:

Ministerul Afacerilor Externe al Emiratelor Arabe Unite: www.mofa.gov.ae

Ambasada Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti: http://uae-embassy.ae/Embassies/ro.

Rezerva acum!