FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Khalidiya Palace Rayhaan By Rotana 5* - Paste in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 1165 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTarif standard
Camera Classic
20.04.2022 1165

Servicii incluse

• Transport cursa directa Bucuresti - Dubai - Bucuresti;
• Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
• Asistenta turistica in limba romana;
• Taxe de aeroport;
• Asigurare medicala si storno COVID 19.

Nu sunt incluse

• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Website hotel: https://www.rotana.com/rayhaanhotelandresorts/unitedarabemirates/abudhabi/khalidiyapalacerayhaanbyrotana

Orar de zbor

Disponibil in curand!

Informatii utile

Conditi de calatorie - actualizat la 25.03.2021

Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Dubai, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.
Autoritatile medicale de stat pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectueaza un test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil in aproximativ 24-48 de ore. Pana la sosirea rezultatului, calatorii trebuie sa ramana in izolare.
Toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei instituţionalizate, a carantinei intr-o unitate hoteliera, precum și a tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, daca pasagerul deţine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt suportate de persoanele in cauza.
Mai multe informatii pot fi consultate la urmatoarea pagina de Internet: https://screening.purehealth.ae/application
Sunt exceptaţi de la obligativitatea efectuarii testului molecular tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2, solicitat la intrarea și ieșirea in/din Emiratele Arabe Unite, copiii sub 12 ani şi persoanele cu dizabilitaţi moderate sau severe.

EMIRATUL ABU DHABI:
Incepand cu data de 1 februarie 2021, autoritatile emirateze au actualizat procedurile de intrare in acest emirat. Este in continuare permisa intrarea in emiratul Abu Dhabi pentru persoanele care detin un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii.
Persoanele care raman in acest emirat timp de patru zile sau mai mult trebuie sa efectueze un test PCR in ziua 4 și in ziua 8, in functie de durata șederii.
De asemenea, autoritatile emirateze permit intrarea in acest emirat pentru persoanele care detin un test DPI negativ, efectuat cu maximum 24 ore anterior sosirii. Testele DPI nu pot fi utilizate pentru a intra de doua ori consecutiv in emiratul Abu Dhabi.
Persoanele care intra in Abu Dhabi in baza unui test DPI și raman pentru mai mult de 48 de ore trebuie sa efectueze un test tip PCR in a treia zi de la intrare, precum și un alt test tip PCR in ziua 7, daca perioada de ședere este de cel putin 7 zile.
Conditiile de intrare se aplica tuturor cetatenilor și rezidentilor din Emiratele Arabe Unite, cu exceptia voluntarilor din studiile clinice de vaccinare și a persoanelor vaccinate ca parte a programelor nationale de vaccinare (stea de aur sau litera E in aplicatia Al Hosn).
Ramane in vigoare masura carantinei pentru o perioada de 10 zile pentru persoanele care sosesc din state care nu sunt incluse pe lista „verde”.  
Lista verde a fost actualizata la data de 8 martie a.c. și poate fi consultata aici Countries, regions and territories on the 'green' list | Visit Abu Dhabi. Romania nu se afla pe aceasta lista.
Persoanele care sosesc din statele/regiunile incluse pe lista „verde” (Arabia Saudita, Australia, Bhutan, Brunei, China, Hong Kong, Groenlanda, Islanda, Kazahstan, Maroc, Mauritius, Noua Zeelanda, Singapore) trebuie sa se autoizoleze pana la data primirii rezultatului negativ la testul efectuat la sosirea in Abu Dhabi (care va fi transmis in maxim 24 ore). De asemenea, aceste persoane trebuie sa efectueze un test molecular tip PCR și in ziua a 6-a, fara a intra in carantina.
In situatia in care o persoana se afla deja in Emiratele Arabe Unite de maximum 10 zile, perioada de carantina in Abu Dhabi va fi redusa cu numarul de zile in care persoana s-a aflat intr-un alt emirat. Spre exemplu: daca o persoana a fost in Dubai timp de 6 zile anterior intrarii in Abu Dhabi, trebuie sa ramana in carantina timp de 4 zile dupa sosirea in Abu Dhabi.
Incepand cu data de 1 februarie a.c., pentru intrarea in Abu Dhabi este obligatorie descarcarea aplicatiei AlHosn, utilizata de autoritatile de sanatate din acest stat, in vederea urmaririi rezultatelor testelor moleculare tip PCR efectuate la intrarea in emirat. Aplicatia AlHosn va afișa rezultatul testului și va evidentia numarul de zile de la sosirea persoanei in cauza pe aeroportul din Abu Dhabi. Informatiile din aplicatie sunt utile și pentru reprezentantii autoritatilor aflati la frontiera in vederea stabilirii regulilor de carantina care trebuie respectate de fiecare persoana.
Toate persoanele care intra in emiratul Abu Dhabi pe cale aeriana, maritima, rutiera vor primi braţara de monitorizare a traseului – tracking bracelet, la punctul de intrare, fiind obligatorie purtarea acesteia.
Informatii utile privind calatoriile in Abu Dhabi pot fi consultate la urmatoarea pagina de internet: https://visitabudhabi.ae/en/plan-your-trip/covid-safe-travel.

Galerie foto

Rezerva acum!