FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Ajman Saray 5* - Paste in Ajman, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 850 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTarif standard
Camera Deluxe
20.04.2022 855
21.04.2022 850
22.04.2022 990
23.04.2022 985

Servicii incluse

• Transport cursa directa Bucuresti - Dubai - Bucuresti;
• Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
• Asistenta turistica in limba romana;
• Taxe de aeroport;
• Asigurare medicala si storno COVID 19.

Nu sunt incluse

• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat chiar in Golful Arabiei si are o plaja cu nisip privata.
Facilitati hotel: Pentru relaxare, Hotelul Ajman pune la dispozitie o piscina mare in aer liber, inconjurata de palmieri si sezlonguri. Oaspetii se pot destinde cu un masaj pe plaja sau la unul dintre cele 2 centre spa. Hotelul poate asigura un serviciu privat de transfer cu limuzina de la/la aeroport. Este disponibil si un serviciu de inchirieri auto. Hotelul Ajman ofera camere decorate in stil arab. Toate camerele au Wi-Fi gratuit.
Facilitati camere: Camerele sunt decorate intr-o paleta de culori deschise si au mobilier elegant din lemn, in stil specific Orientului Mijlociu. Suitele si camerele elegante au terasa sau balcon privat mobilat. Acestea ofera vedere panoramica la Golful Arabiei si la gradina amenajata luxurianta.
Website hotel: https://www.hotelajman.com/

Informatii utile

Conditi de calatorie - actualizat la 25.02.2021
Cetatenii romani pot calatori in Emiratele Arabe Unite numai cu pasaportul simplu, care trebuie sa aiba o valabilitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.
Potrivit Acordului dintre Uniunea Europeana si Emiratele Arabe Unite privind scutirea de vize de scurta sedere, intrat in vigoare la data de 6 mai 2015, cetatenii europeni, inclusiv cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare in acest stat.
Copii sub 14 ani calatoresc cu pasaport turistic individual.
Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!
Pentru a acoperi riscul ce tine de starea de sanatate a dvs, va recomandam sa incheiati pentru dumneavoastra politele de asigurare storno si medicale
Testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile partenere la tarif preferential incepand de la 220 RON/persoana - (vezi detalii);
EMIRATUL DUBAI:
Este permisa intrarea in scop turistic a cetatenilor straini in Emiratul Dubai. Turistii trebuie sa prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii in Dubai.
La sosirea pe aeroportul din Dubai se efectueaza un alt test molecular tip PCR, rezultatul fiind trimis pe telefonul mobil. Este obligatorie respectarea masurii de autoizolare pana la receptionarea rezultatului prin mesaj tip SMS (aproximativ 24-48 ore).
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.
Turistii care se deplaseaza pe cale aeriana catre Dubai trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate conditiile pentru intrarea in Emiratele Arabe Unite, sa detina o asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19 si sa completeze o declaratie de sanatate la sosirea pe aeroportul din Emiratele Arabe Unite.
Este obligatorie descarcarea aplicatiei „Al Hosn” de monitorizare a deplasarilor (COVID-19 DXB) si completarea datelor personale, deoarece aceasta faciliteaza coordonarea si comunicarea facila cu autoritatile din domeniul sanatatii in cazul in care apar simptome specifice COVID-19.
Toate persoanele vor fi supuse masurarii temperaturii corporale la sosire. Daca un calator este suspectat ca prezinta simptome specifice COVID-19, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza unui nou test, chiar daca detine deja un test PCR cu rezultat negativ. In aceasta situatie, pana la receptionarea rezultatului testului in aproximativ 48 ore, persoana testata este plasata in izolare. In situatia unui rezultat pozitiv, turistii trebuie sa completeze datele personale in aplicatia COVID-19 DXB si sa se izoleze intr-o locatie indicata de autoritati, timp de 14 zile, pe cheltuiala proprie.
Locuitorii si vizitatorii care au intrat in contact cu persoane diagnosticate cu COVID-19 pe teritoriul Dubaiului trebuie sa intre in autoizolare la domiciliu timp de 10 zile - chiar daca nu au prezentat niciun simptom. Perioada de 10 zile incepe din ziua in care au fost expusi unui caz COVID-19 confirmat.
EMIRATUL ABU DHABI:
Incepand cu data de 1 februarie 2021, autoritatile emirateze au actualizat procedurile de intrare in acest emirat. Este in continuare permisa intrarea in emiratul Abu Dhabi pentru persoanele care detin un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii.
Persoanele care raman in acest emirat timp de patru zile sau mai mult trebuie sa efectueze un test PCR in ziua 4 si in ziua 8, in functie de durata sederii.
De asemenea, autoritatile emirateze permit intrarea in acest emirat pentru persoanele care detin un test DPI negativ, efectuat cu maximum 24 ore anterior sosirii. Testele DPI nu pot fi utilizate pentru a intra de doua ori consecutiv in emiratul Abu Dhabi.
Persoanele care intra in Abu Dhabi in baza unui test DPI si raman pentru mai mult de 48 de ore trebuie sa efectueze un test tip PCR in a treia zi de la intrare, precum si un alt test tip PCR in ziua 7, daca perioada de sedere este de cel putin 7 zile.
Conditiile de intrare se aplica tuturor cetatenilor si rezidentilor din Emiratele Arabe Unite, cu exceptia voluntarilor din studiile clinice de vaccinare si a persoanelor vaccinate ca parte a programelor nationale de vaccinare (stea de aur sau litera E in aplicatia Al Hosn).
Ramane in vigoare masura carantinei pentru o perioada de 10 zile pentru persoanele care sosesc din state care nu sunt incluse pe lista „verde”.
Lista verde a fost actualizata la data de 7 februarie a.c. si poate fi consultata aici Countries, regions and territories on the 'green' list | Visit Abu Dhabi. Romania nu se afla pe aceasta lista.
Persoanele care sosesc din statele incluse pe lista „verde” trebuie sa se autoizoleze pana la data primirii rezultatului negativ la testul efectuat la sosirea in Abu Dhabi (care va fi transmis in maxim 24 ore). De asemenea, aceste persoane trebuie sa efectueze un test molecular tip PCR si in ziua a 6-a, fara a intra in carantina.
In situatia in care o persoana se afla deja in Emiratele Arabe Unite de maximum 10 zile, perioada de carantina in Abu Dhabi va fi redusa cu numarul de zile in care persoana s-a aflat intr-un alt emirat. Spre exemplu: daca o persoana a fost in Dubai timp de 6 zile anterior intrarii in Abu Dhabi, trebuie sa ramana in carantina timp de 4 zile dupa sosirea in Abu Dhabi.
Toate persoanele care intra in emiratul Abu Dhabi pe cale aeriana, maritima, rutiera vor primi bratara de monitorizare a traseului – tracking bracelet, la punctul de intrare, fiind obligatorie purtarea acesteia.
Informatii utile privind calatoriile in Abu Dhabi pot fi consultate la urmatoarea pagina de internet: https://visitabudhabi.ae/en/plan-your-trip/covid-safe-travel.
SHARJAH:
Pentru intrarea in Sharjah, este necesara prezentarea unui rezultat negativ al unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 la aeroportul de plecare. Testul trebuie efectuat cu maximum 96 de ore anterior calatoriei spre Sharjah. Rezidentii si vizitatorii trebuie sa efectueze un al doilea test molecular tip PCR la sosirea pe aeroportul din Sharjah si sa intre in carantina pana la momentul receptionarii rezultatului. Daca rezultatul testului PCR este pozitiv, persoanele trebuie sa ramana in izolare pentru o perioada de 14 zile si sa urmeze instructiunile Ministerului Sanatatii si Prevenirii.
Atat turistii, cat si rezidentii trebuie sa se asigure ca detin o asigurare medicala adecvata, care acopera toate costurile tratamentului si izolarii pana la receptionarea rezultatelor testului tip PCR. Calatorii trebuie sa descarce aplicatia AL HOSN. Persoanele care sosesc in Sharjah trebuie sa detina un numar de telefon mobil emiratez, incepand cu urmatoarele numere de prefix: 050, 056, 057 sau 058, pentru comunicarea rezultatului testului PCR. Furnizorii de servicii de telecomunicatii comercializeaza cartele SIM cu numere de telefon locale in zonele de testare PCR de la sosirea pe aeroport.

Galerie foto

Rezerva acum!