×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Radisson Blu Azuri Resort 5* - Paste in Insula Mauritius, Mauritius 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 1469 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data de plecareCamera dubla premium cu vedere la gradina
19.04.2022 1469 Euro

Servicii incluse

• Bilet avion Bucuresti - Mauritius - Bucuresti, zbor cu escal;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• 8 nopti de cazare;
• Tipul de masa specificat in oferta;
• Taxele de aeroport.
• Asistenta turistica locala.

Nu sunt incluse

• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Despre hotel

Localizare: hotelul situat intr-o zona linistita in partea de nord est a insulei si inconjurat de verdeata este un loc perfect de relacare pentru cupluri si in acelasi timp un loc prin de distractii pentru familiile cu copii.
Prezentare generala si facilitati: Haute Rive este un hotel elegant situat pe plaja care impreuna cu piscina si cu barul de la piscina formeaza locul ideal pentru petrecerea unei zile relaxante
Restaurante: Le Comptoir-restaurant situat in cladirea principala cu bucatarie mauritiana, internationala si asiatica; Lazuli-restaurant mediterranean; Cyan-barul de la piscina unde se pot servi gustari si bauturi racoritoare; The Cafe-cafenea unde va asteapta diverse delicatese; si Health Bar cu o variatate de bauturi nutritive si revitalizante.
The Spa este o oaza de relaxare si binefacere care ofera o varietate de tratamente terapeutice, inclusiv aplicati Ayurvedice si experiente holistice. Centrul SPA este completat de o sala de fitness complet echipata pentru a satisface nevoile celor care doresc o vacanta activa.
Camere: Hotelul dispune de 101 camere (deluxe, premium sau prestige) si 63 suite. Cele 52 de camere deluxe au cate 40m2, sunt spatioase si elegante. Sunt dotate cu pat dublu matrimonial sau cu doua paturi separate, aer conditionat, minibar, facilitati pentru cafea/ceai, expresor, seif, uscator de par, TV LCD cu satelit, WiFi, baie cu cada si dus.
Website hotel: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-resort-mauritius-azuri-spa?cid=a:se+b:gmb+c:emea+i:local+e:rdb+d:mea+h:MRUZG

Orar de zbor

Plecare - compania: Austrian Airlines
• Ziua 1 - 19.04.2022. Bucuresti (OTP) 13:25 - escala la Viena - Mauritius (Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl) 08:40 (+1). Sosire in 20.04.2022
Intoarcere - compania: Lufthansa
• Ziua 10 - 28.04.2022. Mauritius (Sir Seewoosagur Ramgoolam Intl) 07:55 - escala la Frankfurt - Bucuresti (OTP) 23.55. Sosire in 28.04.2022

Informatii utile


Documente necesare pentru calatorie:
• Pasaport care trebuie sa aiba o valabiitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
• Viza turistica - nu este necesara.
• Toate persoanele care calatoresc in Mauritius trebuie sa completeze declaratia de sanatate online, link: https://safemauritius.govmu.org/ sis a detina o asigurare medicala cu acoperire COVID.

Toti pasagerii care calatoresc in Mauritius trebuie sa prezinte:
• Un certificat de vaccinare pentru COVID-19, care sa ateste faptul ca au efectuat schema completa de vaccinare. Certificatul trebuie sa fie recunoscut de autoritatile sanitare din statul de provenienta si sa includa un cod QR, fara stergeri/modificari/adaugiri, si sa fie prezentat pe suport de hartie.

Persoanele nevaccinate au obligatia sa se izoleze 7 zile in hotelul in care isi petrec sejurul. Nu se mai cere testare dupa ziua a saptea.
Toate persoanele vor fi supuse unui test antigen Covid la check-in in hotel. In functie de politica hotelului, testul poate fi gratuit sau contra cost.

Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consulate aici

Rezerva acum!