×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Kaani Beach 4* - Paste si 1 Mai in Insulele Maldive, Maldive 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul de 3 stele Kaani Beach este situat pe insula Maafushi, pe o plaja retrasa si insorita, inconjurata de cocotieri. Hotelul Kaani Beach se afla la 25 km sud de Aeroportul International Male. La acesta, puteti ajunge in 30 de minute cu barca cu motor sau in 90 de minute cu feribotul.
Facilitati hotel: Activitatile de la hotel includ scufundari, picnicuri pe insule, observarea delfinilor si snorkelling. Aveti la dispozitie WiFi gratuit si o terasa la soare pe acoperis.
Restaurantul de la parter serveste preparate specifice insulelor Maldive, dar si mancaruri continentale. Cafeneaua cu terasa in aer liber de pe acoperis ofera gustari si bauturi.
La biroul de turism pot fi aranjate inchirieri de biciclete si excursii de o zi. In plus, hotelul ofera gratar, servicii de spalatorie si receptie deschisa nonstop.
Facilitati camere: Toate camerele au TV cu ecran plat de 32 inch, minibar, seif personal si balcon privat cu vedere la oras sau la mare. Baile proprii sunt dotate cu dus.
Website hotel: http://www.kaanibeach.com/

Orar de zbor

Compania AnimaWings
• 30.04.2021 Bucuresti (OTP) 00:05 – Dubai (DXB) 03:35 // Dunai (DXB) 04:45 - Male (MLE) 13:00
• 07.05.2021 Male (MLE) 11:00 – Dubai (DXB) 14:00 // Dubai (DXB) 17:00 - Bucuresti (OTP) 23:00

Informatii utile

•Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la incheierea calatoriei; toti copii au nevoie de pasaport;
•Turistii care calatoresc in Maldive vor primi viza in portul de intrare (visa on arrival); Acte necesare obtinerii vizei turistice: dovada continuarii calatoriei dupa sederea in Maldive (ex. bilet avion); dovada mijloacelor financiare (100+50 USD/zi) sau rezervarea confirmata la o unitate de cazare din Maldive.
•Toate persoanele care calatoresc in Maldive trebuie sa prezinte un certificat care sa confirme ca persoana a fost testata negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2. Testul trebuie sa fie de tip molecular (RT-PCR), in limba engleza si efectuat cu cel mult 96 de ore inaintea imbarcarii. Copiii cu varsta de sub un an sunt exceptati de la masura prezentarii unui test.
•Anterior intrarii in Maldive (cel mult 24 de ore) toti calatorii trebuie sa completeze online o declaratie de sanatate - Traveler Health Declaration (https://imuga.immigration.gov.mv);
•Daca pasagerul se va afla in tranzit in timpul calatoriei, testul RT-PCR initial va fi valabil daca tranzitul nu depaseste 24 de ore. In situatia in care tranzitul depaseste 24 de ore, pasagerul trebuie sa efectueze un alt test RT-PCR, cu cel mult 96 de ore inainte de imbarcarea in portul de tranzit.
•Turistii care sunt cazati initial intr-o locatie turistica sau un hotel din zona Greater Male ca parte a unui sejur impartit, trebuie sa faca teste RT-PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 (chiar daca detin un test RT-PCR efectuat inainte de intrarea in tara) daca durata sederii in zona Greater Male este mai mare de 48 de ore. Continuarea calatoriei va fi posibila daca rezultatul testului RT- PCR este negativ.
•La terminalul de sosiri la aeroport:
Toti pasagerii trebuie sa poarte masti, sa pastreze distantarea fizica si sa respecte regulile de igiena a OMS si ale Agentiei de Protectie a Sanatatii din Maldive;
Toti pasagerii care sosesc in Maldive vor fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri;
Turistii sunt incurajati sa instaleze aplicatia de depistare a contactelor „TraceEkee”.
•Turistii care vor prezenta simptome la intrarea in Maldive vor fi testati si plasati in carantina institutionalizata. In cazul in care rezultatul testului este pozitiv, in orice zi din perioada de sedere in Maldive, acestia vor fi plasati in carantina institutionalizata pentru o perioada de 14 zile, cu suportarea cheltuielilor aferente de catre turist, urmand sa se depisteze persoanele cu care au intrat in contact.
•In situatia in care un turist sau un grup de turisti au fost in contact direct cu o persoana testata pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2, acesta/acestia vor fi plasati in carantina pentru o perioada de 14 zile si vor suporta cheltuielile aferente carantinarii.
•In cazul in care rezultatul testului RT-PCR efectuat inaintea plecarii din Maldive este pozitiv, persoana care a fost testata pozitiv pentru COVID-19 si persoanele cu care aceasta a intrat in contact direct vor fi plasate in carantina pentru o perioada de 14 zile si vor suporta cheltuielile aferente carantinarii.

Rezerva acum!