×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Erato 3* - Paste in Mykonos, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Erato, amenajat în stil cicladic, se află la doar 30 de metri de plaja cu steag albastru din Ornos, în Mykonos. Orașul Mykonos se află la 2,5 km, iar un autobuz oprește chiar lângă hotel.
Facilitati hotel: Micul dejun tip bufet este servit în zona de luat masa însorită. Oaspeții pot savura băuturi și cafea la barul interior sau pe terasa la soare, cu vedere la Ornos. La mai puțin de 3 minute pe jos se găsesc taverne de pește, restaurante și magazine. Personalul de la recepția cu program nonstop poate organiza închirieri auto și excursii. Din Ornos pleacă bărci spre diferite plaje, precum Platis Gialos. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.
Facilitati camere: Toate unitățile de cazare elegante au WiFi gratuit și un balcon mobilat cu vedere la Marea Egee sau la grădină. Camerele Hotelului Erato sunt decorate în tonuri naturale și alb, având aer condiționat, TV LCD cu canale prin satelit și frigider. Fiecare unitate are seif și baie modernă cu uscător de păr. Unele unități au zonă de relaxare.
Website hotel: https://www.eratomykonos.com/

Orar de zbor

Disponibil in curand!
 

Rezerva acum!