×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Vienoula’s Garden 3* - Paste in Mykonos, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Viennoula's Garden este situat in orașul plin de viață Mykonos, la 1 km de plaja Megali Ammos. Portul Mykonos este situat la 1 km de Hotelul Vienoula's Garden, iar Aeroportul Național Mykonos este la 3,5 km de proprietate. Personalul de la recepție vă poate ajuta cu inchirierea unei maşini, pentru a explora plajele celebre din jur, cum ar fi Super Paradise, aflată la 4 km de hotel. In zonele publice se oferă acces Wi-Fi gratuit, iar in apropiere puteţi găsi locuri de parcare gratuite.
Facilitati hotel: Oaspeţii işi pot incepe ziua cu un mic dejun continental, care este servit zilnic in sala de mese. Snack barul de la piscină oferă o varietate de cafele, băuturi răcoritoare și cocktailuri exotice pe tot parcursul zilei.
Facilitati camere: Camerele de la Vienoula au tavan cu grinzi şi sunt decorate in stil tradițional, avand mobilier din lemn de culoare inchisă și pereți zugrăviți in alb. Fiecare unitate este dotată cu un TV cu canale prin satelit, un frigider și un radio. Baia privată include un duş sau o cadă.
Website hotel: https://www.vienoulas-myconos.com/

Orar de zbor

Disponibil in curand!
 

Rezerva acum!