FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Double Tree By Hilton Marjan 5* - Paste in Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 755 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTarif standard
Camera Standard cu vedere la piscina
20.04.2022 755
21.04.2022 755
22.04.2022 905
23.04.2022 845

Servicii incluse

• Transport cursa directa Bucuresti - Dubai - Bucuresti;
• Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
• Asistenta turistica in limba romana;
• Taxe de aeroport;
• Asigurare medicala si storno COVID 19.

Nu sunt incluse

• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Localizare: Hotelul se afla pe insula Marjan, la doar 650 m de plaja privata, 5,5 km de Al Hamra Mall 5,8 km de centrul de sport nautic (Fly Fish Water Sports). Hotelul pozitionat excelent aproape de plaja si de activitatile de agrement, este destinat pentru clientela de lux, acesta oferind o atmosfera unica prin comfortul ridicat, dotarile moderne si serviciile de inalta clasa.
Facilitati: Hotelul dispune de 13 restaurante si baruri la proprietate, inclusiv un local deschis pe tot parcursul zilei, 4 restaurante tematice, un bar pe acoperis, baruri la piscina, lounge si club de noapte. Proprietatea are un club al copiilor recent renovat, cu zone cu jocuri de tip arcade pentru copiii mai mari, precum si un loc de joaca in aer liber.Complexul are un centru de fitness si 7 piscine cu temperatura controlata, dintre care 2 piscine pentru copii.
Facilitati camere: Toate camerele includ TV cu ecran plat, minibar, cana fierbator si zona de relaxare. Baile sunt dotate cu dus, cada si articole de toaleta gratuite.
Website hotel: http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/uae/doubletree-by-hilton-resort-and-spa-marjan-island-RKTMIDI/index.html

Informatii utile

Conditi de calatorie - actualizat la 25.03.2021

Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Dubai, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.
Autoritatile medicale de stat pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectueaza un test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil in aproximativ 24-48 de ore. Pana la sosirea rezultatului, calatorii trebuie sa ramana in izolare.
Toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei instituţionalizate, a carantinei intr-o unitate hoteliera, precum și a tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, daca pasagerul deţine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt suportate de persoanele in cauza.
Mai multe informatii pot fi consultate la urmatoarea pagina de Internet: https://screening.purehealth.ae/application
Sunt exceptaţi de la obligativitatea efectuarii testului molecular tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2, solicitat la intrarea și ieșirea in/din Emiratele Arabe Unite, copiii sub 12 ani şi persoanele cu dizabilitaţi moderate sau severe.

Galerie foto

Rezerva acum!