FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel The Cove Rotana Resort 5* - Paste in Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 990 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Date de plecareTarif standard
Camera Classic
20.04.2022 990
21.04.2022 990
22.04.2022 1140
23.04.2022 1085

Servicii incluse

• Transport cursa directa Bucuresti - Dubai - Bucuresti;
• Transfer de grup aeroport - hotel - aeroport;
• 7 nopti cazare cu masa specificata pentru fiecare hotel;
• Asistenta turistica in limba romana;
• Taxe de aeroport;
• Asigurare medicala si storno COVID 19.

Nu sunt incluse

• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• Taxa hoteliera (vezi detalii);
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse.

Despre hotel

Localizare: Este situate la 800 m de plaja, la o distanta de 8 km de centru si de 20 km de aeroportul Ras Al Khaimah. Aflat la cativa pasi de Golful Persic
Facilitati: Dispune de 2 restaurante, 4 baruri si o plaja privata de 600 de metri, sala de fitness, centru wellness, piscina, receptie non stop; Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in zonele publice ale complexului.
Facilitati camere: Toate camerele sunt mobilate in stil arab modern, au TV cu ecran plat cu canale prin satelit si zona de relaxare, terasa cu balcon, articole de toaleta gratuite.
Website hotel: http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/rasalkhaimah/thecoverotanaresort

Informatii utile

Conditi de calatorie - actualizat la 25.03.2021

Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Dubai, inclusiv de catre persoanele care tranziteaza acest stat. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza.
Autoritatile medicale de stat pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectueaza un test molecular tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil in aproximativ 24-48 de ore. Pana la sosirea rezultatului, calatorii trebuie sa ramana in izolare.
Toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei instituţionalizate, a carantinei intr-o unitate hoteliera, precum și a tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, daca pasagerul deţine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt suportate de persoanele in cauza.
Mai multe informatii pot fi consultate la urmatoarea pagina de Internet: https://screening.purehealth.ae/application
Sunt exceptaţi de la obligativitatea efectuarii testului molecular tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2, solicitat la intrarea și ieșirea in/din Emiratele Arabe Unite, copiii sub 12 ani şi persoanele cu dizabilitaţi moderate sau severe.

Galerie foto

Rezerva acum!