×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Pensiunea Casa Poveste 4* - Paste in Bucovina, Romania 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Pensiunea Casa Poveste este amplasata intr-un cadru linistit, la marginea orasului Campulung Moldovenesc, in inima regiunii istorice Bucovina. Pensiunea este amplasata intr-un loc ideal pentru vizitarea manastirilor bucovinene: Manastirea Voronet este la 30 de km si Manastirea Moldovita este amplasata la mai putin de 30 de minute de mers cu masina. Amplasata la poalele Masivului Rarau, de la pensiune se pot organiza excursii spre Pietrele Doamnei, facilitate de soseaua Transrarau. Partia de Schi Rarau din Campulung Moldovenesc este la doar 14 minute de mers cu masina de pensiune.
Facilitati cazare: Pensiunea dispune de un salon de servire a mesei de 40 de locuri, internet Wi-Fi, sauna, parc aventura (tiroliana, escalada), loc de joaca pentru copii, foisor cu gratar si cuptor, terasa.
Contra cost pensiunea ofera servicii de masaj, acces la sauna umeda/uscata, acces la jacuzzi, la piscina si la club.
Facilitati camere:  Unitatile de cazare sunt gazduite de case traditionale in stil rustic si includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata cu incalzire prin pardoseala, dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, papuci si halate de baie. Unele camere ofera vedere la gradina, la munte sau la lac. Toate camerele sunt mobilate cu obiecte din secolul al XIX-lea, adunate de prin gospodariile din Campulung Moldovenesc si imprejurimi.
Website hotel: https://casapoveste.ro/

Rezerva acum!