×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Puflene Resort 4* - Paste in Delta Dunarii, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 1400 Lei

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Lei/persoana/sejur
PerioadaNumar noptiLoc in camera dubla twin / pers
22-25.04.2022 3 1.400 lei

Observatii

Pachetul include:

Pensiune completa (mic dejun, pranz, cina)
- Prosop si sezlong la piscina exterioara
- Degustare de vinuri
- Excursie in Delta Dunarii
- Pescuit in lacul Murighiol
- Internet wireless
- Parcare (in limita locurilor disponibile)-200 locuri
- Acces gratuit la Relaxing Area (piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala de jocuri biliard, tenis de masa), teren sport pe timp de zi (fotbal, baschet, tenis, volei)
Servicii incluse in tariful de cazare: acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, sezlong-uri la miniplaja, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton.

Servicii incluse:

• Vineri 22.04.2022:
- Cazare in camera dubla twin sau matrimoniala
- Cina de bun venit pentru toti oaspetii nostri
• Sambata 23.04.2022:
- Mic dejun
- Pranz traditional pescaresc in restaurantul “Salcia”
- Degustare de vinuri in crama “Puflene Resort”
- Cina festiva in restaurantul “Salcia” cu foc de tabara
- Incepand cu 23:30, va asteptam la capela din cadrul resortului pentru a ne bucura impreuna de Invierea Domnului Iisus Hristos cu oua rosii si cozonac.
• Duminica 24.04.2022
- Mic dejun
- Pranz pascal de Sf. Duminica
- Excursie in Delta Dunarii cu nave mici de agrement pe lacuri si canale
Cina festiva de Paste
• Luni 25.04.2022
- Mic dejun

Despre hotel

Localizare: situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii
Facilitati camere: Camera dublă Puflene Resort este o camera confortabila, cu posibilitatea unui pat matrimonial, sau twin, o baie și un balcon. De asemenea, la cerere, va putem oferi si un pat suplimentar gratuit. Aceasta camera are multiple caracteristici si facilitati, cum ar fi mobilier modern, TV cu ecran plat, aer conditionat, minibar, seif si servicii Wi-Fi gratuite si de mare viteza in orice moment. Baia este amenajata elegant, cu accesorii de lux si apa calda disponibila 24/7, iar balconul ofera vederi deosebite la gradina. De asemenea, fiecare camera dispune de un sistem de acces cu card.
Facilitati hotel: centru Spa (piscina interioara, jacuzzi, sauna, salina, sala fitness, salon de infrumusetare), piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie /calcatorie, acces Internet, restaurant, bar, terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, terenuri de sport, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, inchiriere hidrobiciclete, camera pentru bagaje, centru de conferinta
Website hotel: https://www.pufleneresort.ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/PERS/SEJUR.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!