×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Gulliver Delta Resort 4* - Revelion 4 nopti in Delta Dunarii, Romania 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Gulliver Delta Resort 4*este situat pe malul apei, la marginea localitatii Murighiol. Complexul are elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenesti.

Facilitati camere: 10 camere matrimoniale decorate in stil rustic-lipovenesc, fiecare este dotata cu aer conditionat, invertor, tv-led, mini-bar si acces la internet Wi-fi. Camerele au grup sanitar propriu ce dispun de articole de toaleta gratuite si uscatoare de par.

Turistii cazati la in casute, beneficiaza exact de aceleasi servicii ca si turistii din corpul central, avand acces in aceleasi timp cu acestia la absolut toate facilitatile hotelului (bar, restaurant, piscina, terasa, jocuri, pescuit de pe ponton etc.) Camerele sunt noi, spatioase (24 mp), dotate cu baie proprie, sunt amplasate  de jur imprejurul piscinei situate la doar cativa pasi de malul lacului.

Facilitati hotel: Servicii de masa - restaurant cu o capacitate de 40 de persoane, care serveste preparate traditionale intr-un cadru rustic cu vederi excelente catre paradisul apelor, iar turistii care vor sa deguste deliciile culinare in aer liber o pot face de pe terasa-bar acoperita.

Piscina in aer liber cu acces gratuit si include prosop de plaja, sezlong si umbrela. La bar se servesc racoritoare, bauturi alcoolice si inghetata.

Copiii au la dispozitie un loc de joaca dotat cu balansoare, tobogane si leagane, iar toti membri familiei se pot bucura de activitati recreative precum: tenis de masa, badminton, fotbal de masa, fotbal in iarba, darts, sah sau table.

Alte facilitati: Exceptand perioada de prohibitie, turistii pot pescui de pe pontonul hotelului, in conditii legale.

Servicii contra cost: inchirieri salupe rapide, acoperite sau descoperite si excursii optionale.

Website hotel: http://murighiol.gulliverresort.ro/

Rezerva acum!