×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Diani Sea Lodge 3* - Revelion in Kenya, Kenya 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Diani Sea Lodge este localizat in sudul orasului Mombasa la 35 km si 30 km de aeroportul international Moi, pe plaja.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor 168 de camere, receptie 24 ore, piscina, sezlonguri la plaja si piscina, restaurant, bar la plaja, wifi in toate zonele publice, biliard, mini golf, darts, volei pe plaja, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi nautice.

Facilitati camere: Toate camerele sunt decorate cu mobilier din lemn local, in stil african si sunt dotate cu plase de tantari, aer conditionat, seif, TV satelit, mini-bar, facilitati pentru preparare ceai, baie cu dus si uscator de par.

Website: https://www.dianisealodge.de/

Orar de zbor

Compania HiSky:

Bucuresti OTP 21:40 - Hurghada HRG 00:40 (+1) // Hurghada HRG 01:40  -  Mombasa MBA 08:10

Mombasa MBA 09:10 - Hurghada HRG 12:50 // Hurghada HRG 14:50 - Bucuresti OTP 16:50

Informatii utile

Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare;

Viza cu o singura intrare: se obtine online conta cost, 50 usd, pe link-urile urmatoare: http://account.ecitizen.go.ke/register, www.evisa.go.ke; Durata obtinerii vizei este de pana la 72 ore din momentul aplicarii online. Copiii sub 16 ani se trec pe vizele parintilor (unde sunt 2 copii se va trece la fiecare parinte cate un copil);

Se recomanda aplicarea pentru viza cu cel putin 10 zile lucratoare inaintea datei preconizate de intrare pe teritoriul Kenyei. 

Alte conditii specifice:

ü  Pasaportul trebuie sa fie valabil pentru o perioada de cel putin 6 luni, anterior intrarii in acest stat.

ü  Sa prezinte dovada cazarii;

ü  Sa faca dovada detinerii de resurse financiare (ex: extras de cont, carte de credit, cec-uri de calatorie etc.);

ü  Bilet de intoarcere.

Prezentarea dovezii tiparite a vaccinarii impotriva COVID-19 si validarea acestuia pe unul din linkurile https://trustedtravel.panabios.org/ sau www.globalhaven.org si prezentarea la sosirea in acest stat a codului QR receptionat pe e-mail. Daca turistii nu sunt vaccinati cu schema completa nu vor putea intra pe teritoriul Keniei;

Completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmatoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/  si prezentarea la sosirea in acest stat a codului QR receptionat pe e-mail.

Rezerva acum!