×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Aquila Atlantis 5* - Revelion in Creta, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in centrul Heraklionului, aproape de portul si marina capitalei, la 5 km de plaja si la 5 km de aeroport.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 2 lifturi, camera pentru bagaje, 2 piscine (09:30-19:00), sezlonguri, prosoape pentru piscina, dusuri, parcare, sala de conferinte, schimb valutar, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte (cu plata), bar cu terasa. , centru SPA (cu plata), tratamente de infrumusetare si coafor cu programare (contra cost), sala fitness.
Facilitati pentru copii: Aquila Atlantis asigura paturi si scaune pentru infanti si servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Facilitati camere: aer conditionat, wi-fi, telefon, seif, TV satelit si canale de muzica, mini bar (cu plata), facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu dus sau cada, uscator de par, halat si papusi de casa, balcon (exceptand double room comfort), room service (cu plata).
Website hotel: https://hotelatlantis.com/

Orar de zbor

Disponibil in curand!

Rezerva acum!