×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Falcon Hills 3* - Revelion in Sharm El Sheikh, Egipt 2023 - 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Falcon Hills este situat in inima orasului Haddaba Om El Seid, pe platoul Ras Um Sid, renumitul parc subacvativ pentru scufundari si snorkeling, aeroportul international din Sharm El Sheik fiind situat la doar 30 de minute de hotel. La doar cateva minute distanta se afla si centrul comercial Mercato Shopping Mall. Zona in care este localizat hotelul este renumita pentru plajele sale, oferind clientilor posibilitatea de a explora frumusetile Marii Rosie cu recifele sale frumoase Cai varietate incredibila a naturii salbatice.
Facilitati hotel: Hotelul are 1 restaurant principal si 3 baruri, 2 piscine exterioare dintre care 1 piscina este incalzita pe perioada iernii, un miniclub pentru copii si loc de joaca, serviciu de transfer cu autobuzul spre o plaja privata, serviciu de transfer cu autobuzul spre Naama Bay (seara), Centru Spa (unele servicii sunt contra cost), magazin de cadouri, supermarket, etc.
Facilitati camere: Camerele hotelului detin baie, balcon sau terasa, cu vedere la gradina sau la piscina, aer conditionat, canale TV prin satelit, telefon, seif, mini frigider si uscator de par.
Website hotel: https://falconhillshotel.com-sharmelsheikh.com/

Orar de zbor

Se va stabili ulterior!

Rezerva acum!