×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Royal Palace Resort & Spa 4* - Revelion in Platamonas, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 120 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
CAMERA STANDARD31.12.2020 – 02.01.2021
Sejur 2 nopti
Loc in camera dubla 120 Euro
Camera single 183 Euro
Loc in camera dubla cu pat suplimentar 109 Euro
Servicii incluse: sauna, sala gimnastica, wi-fi
Nu este inclusa taxa hoteliera (vezi detalii)

Copil cu varsta 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti, nu se ofera pat suplimentar

Despre hotel

Localizare: Adresa: K. Karamanli 51, Platamonas, 60065, Grecia. Pozitionare GPS: 39.990536 N – 22.626686 E 
Hotelul este situat in mijlocul oraselului Platamonas, in imediata apropiere a portului, intre Marea Egee, Muntele Olimp si spectaculosul castel bizantin, intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice de pe Riviera Olimpului. Construit pe ruinele orasului antic Herakleion, Platamonas este in apropiere de parcul arheologic Dion - cu ruinele sale grecesti si romane, de Karitsa - satul traditional vlahilor si de un alt sat de neuitat, Paleo Panteleimonas. Tot de aici se ajunge usor in toate statiunile de pe coasta, dar si la asezaminte monahale de la Meteore, pe Valea Tembi de pe malul raului Pinios, cu templul inchinat lui Apollo, dar si cu biserica Sfanta Paraskevi cu izvorul ei cu ape tamaduitoare.
Facilitati hotel: resortul, cu o capacitate de 120 de locuri de cazare, are receptie non-stop, lift, aer conditionat, camera de bagaje, seif, birou de turism, schimb valutar, vestiare, check-in/check-out, serviciu de transfer (cost suplimentar), lounge/camera comuna cu televizor, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, pranz la pachet, camere izolate fonic, suita nuptiala, facilitati VIP in camera, camere de familie si de nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, room-service. Hotelul are piscina cu sezlonguri si umbrele, prosoape de plaja, sevicii de infrumusetare si pachete Spa/wellnes (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), baie turceasca/baie de aburi, solar (cost suplimentar), sauna si sala de fitness. Turistii au la dispozitie trei restaurante, bar si bar la piscina, zona de picnic, mobilier exterior si terasa. Clientii au parte de difuzare de evenimente sportive live, muzica/spectacole (cost suplimentar), iesiri in pub-uri, divertisment (cost suplientar), facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare – cost suplimentar), snorkelling si scufundari (cost suplimentar), ciclism, drumetii (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), schi, pescuit (cost suplimentar). Accesul la internet Wi-Fi este liber in tot hotelul. Animalele de companie sunt acceptate gratuit, la cerer. Hotelul are parcare pazita, cu locuri pentru persoane cu handicap, care poate fi folosita gratuit. Personalul vorbeste germana, greaca, engleza standard, rusa si sarba.
Facilitati camera: camerele au terasa sau balcon mobilat, cu vedere la port, la piscina sau la munte, aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, incalzire, birou, telefon, televizor, radio, DVD-player, CD-player, iPod docking station, seif, minibar, baie cu cada sau dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, halate de baie, papuci de casa, serviciu de trezire/ceas desteptator, fier de calcat, capace de siguranta pentru prize, acces internet Wi-Fi.

Website hotel: http://www.royalpalace.gr/

Excursii optionale

Excursie de o zi la Meteora
Croaziera Volos - Skiathos
Excursie pe Muntele Olimp
Excursie la Atena
Excursie la Aqualand
Seara greceasca
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Rezerva acum!