×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Rixos The Palm Dubai 5* - Vacanta in Dubai, Emiratele Arabe Unite 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Descriere: Rixos The Palm Dubai este un resort fantastic, ideal pentru orice calator, fie ca este in cautare de relaxare, business sau o vacanta in familie. Acesta dispune de 231 camere si suite spatioase si confortabile, plus 28 Residential Suites cu vedere panoramica in toate directiile. Cele 259 de camere si suite cu care isi asteapta Rixos The Palm oaspetii includ o serie de apartamente rezidentiale extrem de luxoase, care sunt foarte spatioase si stralucesc imbietor pentru oricine.

Facilitati hotel: Rixos The Palm se mandreste cu cele 16 restaurante, lounge-uri, baruri si patiserii ce se gasesc in incinta resortului. Fiecare dintre acestea avand specificul sau si oferind oaspetilor experiente de neuitat: Restaurantul A la Turca (serveste o mare varietate de delicatese ce reflecta esenta bucatariei turcesti), Chef’s Restaurant (isi poarta oaspetii intr-o calatorie gastronomica, avand o vedere magnifică spre Insula Palmier acesta combina bucataria europeană moderna, cu aromele celei australiene, argentiniene si desigur cu accentele traditionale ale bucatariei turcesti). Roccha Mediterranean Restaurant (aici poti degusta cele mai sofisticate preparate specifice bucatariei mediteraneene intr-o atmosfera relaxata si avand o deosebita panorama spre Insula Palmier); Gold & Silver – Private Dining Rooms (acestea reprezinta doua saloane private unde vei fi tratat ca un rege, cu preparatele cele mai alese); Executive Lounge (locul ideal pentru intalniri de afaceri intr-o atmosfera de un lux desavarsit); White X – Beach & Lounge (un lounge vibrant si select in care te poti bucura de cele mai spectaculoase cocktail-uri pregatite de bartenderi veniti din intreaga lume); Lobby Bar and Coffee Lounge Nar Beach (locul ideal pentru petrecareti); Vitamin Bar (un loc special amenajat pentru amatorii de produse bio si preparate 100% naturale); White Bar; Highlights Bar; Blue Bar; Family Beach; Suites Beach (pe marginea piscinei sau pe nisipul stralucitor al marii, oricare dintre aceste baruri reprezinta locul ideal pentru relaxare pe toata durata zilei); La Patisserie (o cofetarie-patiserie unde iti poti rasfata simturile cu cele mai delicate si delicioase prajituri si preparate dulci specifice bucatariei turcesti).

Facilitati camere: Cele 83 camere Deluxe ocupand o suprafata de 53 mp ofera confort delicat, facilitati de lux si o vedere excelenta catre Palm Island cu ale sale nuante azurii, prin imensele ferestre din tavan pana in podea. Camera este dotata cu TV plasma de 40 inch, tea/coffee making, o baie complet imbracata in marmura cu cada si cabina de dus separate. Toate produsele cosmetice din baie sunt din gama Bvlgari, iar dotarile sunt de lux.
Printre alte facilitati se numara si Spa-ul din cadrul resortului Rixos The Palm. Acesta este un luxos centru de ingrijire a sanatatii si infrumusetare care ofera numeroase tipuri de masaj, terapii faciale si corporale, ritualuri de relaxare derivate dintr-o paleta larga de proceduri traditionale si contemporane. De asemenea, in cadrul Rixos Royal Spa se gaseste si o sala de fitness bine dotata, unde poti beneficia de sfaturile unora dintre cei mai buni traineri personali. Si tot aici, te poti desfata cu delicioase sucuri organice si o mare varietate de infuzii de plante in cadrul Vitamin Bar.

Website hotel: http://www.rixos.com/en/rixos-the-palm-dubai-hotel

Orar de zbor

Compania: Blue Air
• Bucuresti OTP 06:00 - Dubai DWC 12:50
• Dubai DWC 13:35 - Bucuresti OTP 16:45
*Orarul de zbor si compania aeriana pot suferi modificari pana la data plecarii.

Informatii utile

Documente necesare pentru calatorie:
• Pasaport simplu care trebuie sa aiba o valabiitate de minim 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
• Viza turistica - nu este necesara.

Toti pasagerii care calatoresc in Emiratele Arabe Unite trebuie sa prezinte:
• Un certificat de vaccinare pentru COVID-19, care sa ateste faptul ca au efectuat schema completa de vaccinare. Certificatul trebuie sa fie recunoscut de autoritatile sanitare din statul de provenienta si sa includa un cod QR, fara stergeri/modificari/adaugiri, si sa fie prezentat pe suport de hartie.
SAU
• Persoanele care nu au efectuat schema de vaccinare trebuie sa prezinte rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, avand un cod QR si in limba engleza, a carui valabilitate sa nu depaseasca 48 de ore de la data inregistrarii calatoriei.

Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consulate aici

Rezerva acum!