Facebook

Seashells Resort at Suncrest 4* - Qawra
Sejur avion Qawra Malta 2017

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Seashells Resort at Suncrest?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Seashells Resort at Suncrest 4*

Localizare: Ideal pozitionat in centrul celei de-a doua statiuni ca marime din Malta - Qawra, cu o priveliste minunata asupra Marii Mediterane, Seashells Resort at Suncrest este unul din hotelurile cel mai bine situate din Malta. Plaja artificiala cu nisip a statiunii se afla la 15 minute de hotel.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 5 restaurante si baruri (La Place, Le Pavillon, It-Tokk, Tal-Kaptan, Sun & Surf),receptie 24 ore, cocktail lounge, magazin de suveniruri, cafenea, centru de fitness, jacuzzi, baby sitting (contra cost), Kids Club, Internet Café, piscina pentru copii cu tobogan, piscina interioara si exterioara, teren de Squash, Internet Wi-Fi in Lobby si in centrul de conferinte (contra cost), program de animatie. De asemenea, hotelul dispune si de centru de activitati (contra cost), ce include: biliard, tenis de masa, jocuri video, surfing, sailing, water ski, jet ski si cursuri de scufundari pentru incepatori sau echipamente pentru avansati.

Facilitati camere: Camerele sunt echipate cu aer conditionat, telefon, TV, mini-bar (contra cost), uscator de par, ventilator, facilitati pentru ceai si cafea (contra cost), baie proprie.

Website: https://seashellsresortmalta.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Seashells Resort at Suncrest 4*

Seashells Resort at SuncrestSeashells Resort at SuncrestSeashells Resort at SuncrestSeashells Resort at SuncrestSeashells Resort at SuncrestSeashells Resort at SuncrestSeashells Resort at Suncrest
Rezerva acum!