Hotel Fomithea 3* - Vacanta cu avionul in Santorini, Grecia

Tarife de la 20 euro

   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul se afla in Kamari, una dintre cele mai cunoscute si apreciate statiuni din Santorini. Hotelul este situat la 150 m de plaja, 3 km de aeroport, 7 kmde Thira. In imediata apropiere a hotelului, la aprox. 100 m se afla statia de autobuz.
Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: baie proprie, aer conditionat, TV satelit, minibar, seif si uscator de par, balcon sau veranda.
Facilitati: Hotelul dispune de piscina, bar la piscina, gradina, serviciu de curatenie zilnica.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website hotel: http://www.fomithea.com

Orar de zbor

Zbor direct Bucuresti-Santorini, compania TAROM

Rezerva acum!