Hotel Esperia 3* - Laganas
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Esperia?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Esperia 3*

Localizare: Hotelul Esperia este situat in statiunea Laganas, la aproximativ 30 m de plaja, la 8 km de centrul orasului Zante si 7 km de aeroport.

Facilitati camere: Hotelul este recent renovat si reamenajat, potrivit pentru tineri si grupuri in cautarea unui hotel confortabil, placut intr-o locatie centrala. Camerele sunt dotate cu un telefon cu linie directa, canal de muzica, TV color si balcon, frigider, aer condiţionat, seif.

Facilităţi hotel: Hotelul are inclus un snack - bar, parcare, lounge , teren de joaca pentru copii, bar la piscina, jacuzzi, sala de fitness, acces pentru persoane cu dizabilitati, acces la internet precum si un ecran de cinema si Aeroclub pentru zboruri de neuitat.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel 
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.esperia-hotel.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Esperia 3*

Hotel EsperiaHotel EsperiaHotel EsperiaHotel EsperiaHotel EsperiaHotel EsperiaHotel EsperiaHotel Esperia
Rezerva acum!