Cazare Hotel 4 Epoches 3* - Vacanta in Alonissos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 42 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.04 – 31.05
15.09 – 31.10
01.06 – 30.0601.07 – 14.0715.07 – 31.08
Loc in camera dubla 42 45 57 78
Camera single 63 84 96 138
Loc in camera tripla 34 42 48 66
Numar minim de nopti 3 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotelul, frumos înconjurat de plantaţii de măslini, este amplasat într-o zonă retrasă de Alonissos cu vedere la Marea Egee. Plaja Glyfa din Steni Vala, este în jur de 300 de metri de sediul. Agios Petros Beach pot fi găsite la o plimbare de 15 minute de mers şi de principalul port şi oraşul vechi sunt accesibile la zece minute de mers cu maşina.
Facilitati hotel: Terasă confortabilă, stil modern, camere confortabile, restaurant, baruri, internet, servicii de calitate. Piscina cu apa dulce, Internet WiFi gratuit in lobby, Seif, Curatatorie uscata servicii la cerere, Sala de antrenament, Parking, Piscina cu apa dulce, Wi-Fi internet in spatiile publice.
Facilitati camere: aer condiționat, TV prin satelit, TV LCD, telefon, mini-frigider, duș, uscător de păr, seif, balcon / terasă.
Website hotel: https://4epochesalonnisos.com/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!