INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Briza Marii 2* - Vacanta in Eforie Sud, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Complex Briza Marii 2 stele Eforie Sud este situat intr-o zona linistita a statiunii, la doar 100 de metri de plaja
Facilitati hotel: Hotelul este format din 10 vile inconjurate de spatiu verde, alei cu flori multicolore si bancute umbrite de copaci. Complexul totalizeaza 100 de camere. Pe langa spatiile de cazare, Briza Marii pune la dispozitia oaspetilor sai, o piscina si o mini-discoteca.
Pentru servirea mesei, Briza Marii este dotat cu un restaurant, cu aer conditionat – Restaurnat Picollo -care se prelungeste la exterior cu o terasa spatioasa. Hotelul mai are loc de joaca pentru copii, parcare, internet Wi-Fi.
Facilitati camere: O parte din vile au fost renovate integral in 2018, si ofera conditii de cazare la standarde de 3*.
Camerele duble standard sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, baie proprie - cabina de dus, televizor, minibar. Unele camere dispun de balcon cu mobilier si aer conditionat.
Camerele duble confort sunt renovate in 2018 sunt dotate cu pat matrimonial, mobilier nou, baie proprie cu dus, televizor, minibar, balcon cu mobilier si aer conditionat, internet wi-fi.
Camerele duble deluxe sunt recent renovate si sunt dotate cu 1 pat matrimonial, mobilier nou cu design modern, fiecare camera are intrare individuala si vedere catre parc.
Camerele triple confort sunt renovate in 2018 sunt dotate cu pat matrimonial si 1 pat de 1 persoana , mobilier nou, baie proprie cu dus, televizor, minibar, balcon cu mobilier si aer conditionat, internet wi-fi.
Camerele triple deluxe sunt recent renovate si sunt dotate cu 1 pat matrimonial si 1 pat de 1 persoana, mobilier nou cu design modern, fiecare camera are intrare individuala si vedere catre parc.
Suitele sunt mai spatioase decat camerele duble si au in dotare pat matrimonial si canapea extensibila si 1 baie.
Apartamentul este format din 2 camere cu usa intre ele, living cu canapea extensibila si baie de serviciu si 1 dormitor cu pat matrimonial si baie.

Rezerva acum!